Ügyfélszolgálat
Loc-Line tanácsadás
munkanapokon
8-16 óráig: 


Telefon:

06-20-3528484 
vagy
írjon nekünk!
Mivel foglalkozunk?
Loc-Line® fleximodulos csőrendszerek, hűtő-kenő csövek, flexibilis hűtőfolyadék csőrendszer, szegmenscsövek, modulos csőrendszerek, minimálkenő berendezések, vákuumcső rendszerek és kiegészítők forgalmazása budapesti raktárról Magyarország egész területére kedvezményes szállítással! Igény esetén szállítunk Szlovákiába, Romániába, Horvátországba, Szlovéniába és Ausztriába is!

Loc-Line védőlap rendszere

Loc-Line védőlap rendszere

A Loc-Line védőlapok "pajzsként" védik a felhasználót vagy az egyéb berendezéseket a nagy sebességgel repülő forgácsanyagoktól és/vagy folyadékcseppektől, kirepülő tárgyaktól

Használatával könnyen a megfelelő helyen és területen belül tarthatjuk a nem kívánt szennyeződést és védhetjük a felhasználók szemét, egyéb testfelületés az esetleges égési vagy más fizikai sérüléstől! Használata nem helyettesíti a megfelelő személyi védőeszközöket!

Alkalmas különböző forgácsoló gépek (pl: eszterga, maró, fúró gépek és köszörűk) kiegészítőjeként. Segítségével gyorsan és egyszerűen megállíthatjuk a kirepülő és kicsapódó apró tárgyakat! A Loc-Line védőlap rendszere a 3/4" inch méretű rendszerhez kapcsolódó így a hozzá kapcsolódó alkatrészeket a 3/4"-es rendszernél megtalálja!

Optimális alkalmazásához és ötletgyűjtéshez lásd az alábbi videót:

A Loc-Line védőlap alkalmazási területek

A Loc-Line védőlap alkalmazási területek videó elérése

 

Loc-Line® hűtő-kenő csőrendszerek, modulos csőrendszerek, szegmenscsövek, vákuumcsövek - locline.hu © 2019