Loc-Line® hűtő-kenő csőrendszerek, modulos csőrendszerek, szegmenscsövek, vákuumcsövek - locline.hu
Ügyfélszolgálat
Loc-Line tanácsadás
munkanapokon
8-16 óráig: 


Telefon:

06-20-3528484 
vagy
írjon nekünk!
Mivel foglalkozunk?
Loc-Line® fleximodulos csőrendszerek, hűtő-kenő csövek, flexibilis hűtőfolyadék csőrendszer, szegmenscsövek, modulos csőrendszerek, minimálkenő berendezések, vákuumcső rendszerek és kiegészítők forgalmazása budapesti raktárról Magyarország egész területére kedvezményes szállítással! Igény esetén szállítunk az Európai Unió további országaiba is!
Az oldal Loc-Line webáruházzá alakítása folyamatban, vásárlás az oldalon keresztül még nem lehetséges. A termék kategóriák már elkészültek, A termékek feltöltése folyamatban! Az átalakítás alatt hibaüzenetek megjelenhetnek. Folytassa nyugodtan a böngészést oldalunkon vagy kattintson és partneroldalunkon minden megvásárolható Loc-Line terméket megtalál.

Loc-Line védőlap rendszere

Védőlapok nevű termék kategória nem tartalmaz termékeket. Kérjük válasszon másik termék kategóriát vagy a tovább gombra kattintva a főoldalra navigálhat.
Loc-Line védőlap rendszere

A Loc-Line védőlapok "pajzsként" védik a felhasználót vagy az egyéb berendezéseket a nagy sebességgel repülő forgácsanyagoktól és/vagy folyadékcseppektől, kirepülő tárgyaktól

Használatával könnyen a megfelelő helyen és területen belül tarthatjuk a nem kívánt szennyeződést és védhetjük a felhasználók szemét, egyéb testfelületés az esetleges égési vagy más fizikai sérüléstől! Használata nem helyettesíti a megfelelő személyi védőeszközöket!

Alkalmas különböző forgácsoló gépek (pl: eszterga, maró, fúró gépek és köszörűk) kiegészítőjeként. Segítségével gyorsan és egyszerűen megállíthatjuk a kirepülő és kicsapódó apró tárgyakat! A Loc-Line védőlap rendszere a 3/4" inch méretű rendszerhez kapcsolódó így a hozzá kapcsolódó alkatrészeket a 3/4"-es rendszernél megtalálja!

Optimális alkalmazásához és ötletgyűjtéshez lásd az alábbi videót:

A Loc-Line védőlap alkalmazási területek

A Loc-Line védőlap alkalmazási területek videó elérése

 

A "kategória leírás" fülre kattintva a továbbra is eléri a fontos információkat

Covid-19 tájékoztatás!

Kedves Vásárlóink és Partnereink!

Kérjük feltétlenül olvassák el a koronavírus terjedésének okán a rendelésekkel, áruátvétellel, szállítással és fizetéssel összefüggő ideiglenes változásokról szóló tájékoztatónkat.

Köszönjük.

OK! Elolvasom most

Később olvasóknak jelezzük, hogy a tájékoztatót a imbusz.hu oldal COVID-19 menüpontban érik el!

OK gombra nyomva 7 napig nem jelenik meg újra az üzenet!

Loc-Line® hűtő-kenő csőrendszerek, modulos csőrendszerek, szegmenscsövek, vákuumcsövek - locline.hu Copyright © 2013 - 2021 KI A SZABADBA KFT. Minden jog fenntartva.