Loc-Line® hűtő-kenő csőrendszerek, modulos csőrendszerek, szegmenscsövek, vákuumcsövek - locline.hu
Ügyfélszolgálat
Loc-Line tanácsadás
munkanapokon
8-16 óráig: 


Telefon:

06-20-3528484 
vagy
írjon nekünk!
Mivel foglalkozunk?
Loc-Line® fleximodulos csőrendszerek, hűtő-kenő csövek, flexibilis hűtőfolyadék csőrendszer, szegmenscsövek, modulos csőrendszerek, minimálkenő berendezések, vákuumcső rendszerek és kiegészítők forgalmazása budapesti raktárról Magyarország egész területére kedvezményes szállítással! Igény esetén szállítunk az Európai Unió további országaiba is!
Az oldal Loc-Line webáruházzá alakítása folyamatban, vásárlás az oldalon keresztül még nem lehetséges. A termék kategóriák már elkészültek, A termékek feltöltése folyamatban! Az átalakítás alatt hibaüzenetek megjelenhetnek. Folytassa nyugodtan a böngészést oldalunkon vagy kattintson és partneroldalunkon minden megvásárolható Loc-Line terméket megtalál.

ProStream fúvókák és szórófejek a Loc-Line-tól

ProStream rozsdamentes acél hegyű hőkezelt fúvókák és szórófejek az 1/4-es rendszer elemihez négyféle átmérővel és kétféle hosszúságban a kiemelkedő hűtési és kenési teljesítményért az extra hosszú szerszám élettartamért.

ProStream fúvókák, szórófejek nevű termék kategória nem tartalmaz termékeket. Kérjük válasszon másik termék kategóriát vagy a tovább gombra kattintva a főoldalra navigálhat.
ProStream fúvókák és szórófejek a Loc-Line-tól

Bemutatjuk új Loc-Line® ProStream fúvókáinkat. Ezek a fúvókák rendkívül tartós, hőkezelt rozsdamentes acél fúvókahegyekkel rendelkeznek.

A fúvókák egyedi kialakításának köszönhető, hogy a hűtendő területre rendkívül pontosan beállítható, és az eltérő méreteknek köszönhetően optimalizálható a hűtőanyag mennyisége. Akár nagy távolságból is használható és kiemelkedő a szórófej végek állíthatósági szöge. ProStream fúvókákat használva tökéletes lehet a forgácsolás minősége és maximalizálható a szerszámok élettartama.

Négy fúvókaátmérőn kapható: 1.6mm (.062″), 2.2mm (.086”), 3mm (.117″), és 4.1mm (.160″), valamit két hosszúságban: 12.7mm (1/2”), 31,8mm (5/4”). Használható levegő/gáz vagy hűtőfolyadék környezetben is.

A magas nyomáson is üzemeltethető ProStream fúvókák segítségével egy időben megoldható a szerszám és munkadarab hűtése-kenése valamint a tisztántartása is.

A ProStream fúvókák kompatibilisek az 1/4 ″ Loc-Line rendszerünkkel, beleértve a nyomásfokozáshoz és fixáláshoz használt rögzítő bilincset is.

A "kategória leírás" fülre kattintva a továbbra is eléri a fontos információkat

Covid-19 tájékoztatás!

Kedves Vásárlóink és Partnereink!

Kérjük feltétlenül olvassák el a koronavírus terjedésének okán a rendelésekkel, áruátvétellel, szállítással és fizetéssel összefüggő ideiglenes változásokról szóló tájékoztatónkat.

Köszönjük.

OK! Elolvasom most

Később olvasóknak jelezzük, hogy a tájékoztatót a imbusz.hu oldal COVID-19 menüpontban érik el!

OK gombra nyomva 7 napig nem jelenik meg újra az üzenet!

Loc-Line® hűtő-kenő csőrendszerek, modulos csőrendszerek, szegmenscsövek, vákuumcsövek - locline.hu Copyright © 2013 - 2021 KI A SZABADBA KFT. Minden jog fenntartva.