Loc-Line® hűtő-kenő csőrendszerek, modulos csőrendszerek, szegmenscsövek, vákuumcsövek - locline.hu
Ügyfélszolgálat
Loc-Line tanácsadás
munkanapokon
8-16 óráig: 


Telefon:

06-20-3528484 
vagy
írjon nekünk!
Mivel foglalkozunk?
Loc-Line® fleximodulos csőrendszerek, hűtő-kenő csövek, flexibilis hűtőfolyadék csőrendszer, szegmenscsövek, modulos csőrendszerek, minimálkenő berendezések, vákuumcső rendszerek és kiegészítők forgalmazása budapesti raktárról Magyarország egész területére kedvezményes szállítással! Igény esetén szállítunk az Európai Unió további országaiba is!
Az oldal Loc-Line webáruházzá alakítása folyamatban, vásárlás az oldalon keresztül még nem lehetséges. A termék kategóriák már elkészültek, A termékek feltöltése folyamatban! Az átalakítás alatt hibaüzenetek megjelenhetnek. Folytassa nyugodtan a böngészést oldalunkon vagy kattintson és partneroldalunkon minden megvásárolható Loc-Line terméket megtalál.

Magasnyomású HPT fúvókák a Loc-Line-tól

Magasnyomású szórófejek rozsdamentes acél fúvóka véggel max.70bar üzemi nyomáson használható HPT fúvókák kétféle stílusban, kétféle menetvéggel, négyféle átmérővel és négyféle hosszúságban rendelhetők.

Magasnyomású HPT fúvókák nevű termék kategória nem tartalmaz termékeket. Kérjük válasszon másik termék kategóriát vagy a tovább gombra kattintva a főoldalra navigálhat.
Magasnyomású HPT fúvókák a Loc-Line-tól

A Loc-Line magasnyomású fúvókarendszere (HPT=High Pressure Turret) az extrém körülményekre teremtett.

A menetes fúvókák segítségével rendkívül egyszerűen és gyorsan kialakíthatja a szerszám és munkadarab hűtését/kenését szolgáló egységet. A fúvókák nyomástűrő képessége kiemelkedő, akár 1000PSI azaz közel 70bar nyomáson használható 46ºC maximális üzemi hőmérséklettel. Beállítása egyszerű és apró méretéhez képest nagy állíthatóságot biztosít. Mindkét fúvókaváltozat 360º szögben körbe forgatható.

Kétféle stílust/formát talál a választékban. A CT (Compact Turret) egy kompakt kialakítású egészen kis helyigényű szűk helyeken alkalmazott változat 70-72º függőleges fúvókavég elmozdulást tesz lehetővé. Az XR (Extended Rotation) lehetőséget biztosít a horizontális síkon felüli beállítást is mert 102-110º-ban állítható.

A CT és XR stílusú fúvókák kétféle univerzális menetméretben rendelhetők. 1/4" és 1/8" NPT/BSPT külső menettel.

A rozsdamentes acél hőkezelt fúvókavégek 4 féle belső átmérővel (1,6mm, 2,2mm, 3mm, 4,1mm) és 4 féle hosszúságban (0mm, 6,4mm, 12,7mm és 31,8mm) rendelhetők.

Az összesen 64 féle variációs lehetőséget felölelő XR és CT fúvókák közül az alábbiak általában raktárról is elérhetők. A teljes kínálatot ezekből a fúvókákból felvonultatni szinte nem is lehet, de egyedi igényre a kapható méretektől eltérőt is beszerzünk csomagolási mennyiségben. Kérjük ilyen igényét jelezze a kapcsolatfelvételi csatornáink valamelyikén.

A "kategória leírás" fülre kattintva a továbbra is eléri a fontos információkat

Covid-19 tájékoztatás!

Kedves Vásárlóink és Partnereink!

Kérjük feltétlenül olvassák el a koronavírus terjedésének okán a rendelésekkel, áruátvétellel, szállítással és fizetéssel összefüggő ideiglenes változásokról szóló tájékoztatónkat.

Köszönjük.

OK! Elolvasom most

Később olvasóknak jelezzük, hogy a tájékoztatót a imbusz.hu oldal COVID-19 menüpontban érik el!

OK gombra nyomva 7 napig nem jelenik meg újra az üzenet!

Loc-Line® hűtő-kenő csőrendszerek, modulos csőrendszerek, szegmenscsövek, vákuumcsövek - locline.hu Copyright © 2013 - 2021 KI A SZABADBA KFT. Minden jog fenntartva.