Tisztelt Ügyfeleink! 2024.04.02-04.05-ig a telefonos ügyfélszolgálat, a szállítás és áruátvétel szünetelni fog! Kérjük rendeléseiket ennek megfelelően ütemezzék. Köszönjük megértésüket és türelmüket.
Loc-Line® hűtő-kenő csőrendszerek, modulos csőrendszerek, szegmenscsövek, vákuumcsövek - locline.hu
        "Az eredeti modulos csőrendszer" Webáruház
Ügyfélszolgálat
Loc-Line tanácsadás
munkanapokon
8-16 óráig: 






Telefon:

06-20-3528484 
vagy
írjon nekünk!
Mivel foglalkozunk?
Loc-Line® fleximodulos csőrendszerek, hűtő-kenő csövek, flexibilis hűtőfolyadék csőrendszer, szegmenscsövek, modulos csőrendszerek, minimálkenő berendezések, vákuumcső rendszerek és kiegészítők forgalmazása budapesti raktárról Magyarország egész területére kedvezményes szállítással! Igény esetén szállítunk az Európai Unió további országaiba is!

1/4 BSPT külsőmenetes gömbcsatlakozó 1/4 rendszerhez - Loc-Line - 141418

1/4 BSPT külsőmenetes gömbcsatlakozó 1/4 rendszerhez - Loc-Line - 141418
1/4 BSPT külsőmenetes gömbcsatlakozó 1/4 rendszerhez - Loc-Line - 141418 1/4 BSPT külsőmenetes gömbcsatlakozó 1/4 rendszerhez - Loc-Line - 141418 1/4 BSPT külsőmenetes gömbcsatlakozó 1/4 rendszerhez - Loc-Line - 141418 1/4 BSPT külsőmenetes gömbcsatlakozó 1/4 rendszerhez - Loc-Line - 141418
Kategóriák: 1/4" Loc-Line rendszer1/4" menetes csatlakozók
Gyártó: Loc-Line®
Cikkszám: 141418
Rövid leírás: Menet méret és típus: 1/4"-os BSPT (D=13-13,3mm) TPI:1/4-19, Rendszer: 1/4" d=Ø6.35mm, Forma: menetes gömbcsatlakozó, Anyaga: acetál copolimer, Hossz: 26mm, Max. üzemi hőmérséklet: 77°C, Nyomás és átfolyási értékek: 30-50 PSI (kb 2-3.5bar) 1 135
Készlet információ: Központi raktárról 1 - 3 nap
Fogyasztói ár: 533Ft
Nettó ár: 420Ft
Db: - +     - VAGY -   Kívángság listára
Összehasonlítás
Tegyen még 50 000Ft+Áfa értékben terméket a kosarába és jogosult lesz az ingyenes szállításra!

1/4" BSPT külsőmenetes gömbcsatlakozó 1/4" rendszerhez (55°-os szögű kúpos menet TPI:1/4-19) - Loc-Line - 141418

Az 1/4" BSPT (British Standard Pipe Taper) külső menetű gömbcsatlakozó az 1/4" Loc-Line rendszer nagyobbik méretű menetes csatlakozója. A 55°-os szögű kúpos menet önmagát tömíti, de teflonszalag tovább segítheti a tömítettségét. Az BSPT menet főleg Európában használt menettípus. Ne tévesszen meg senkit az 1/4" megjelölés (ami valójában 6,35 mm) mert ez nem a menet mérete. Az 1/4" BSPT külső menet mérhető átmérője a csatlakozó menetének elején kb.: 13mm, a hatszög kulcscsatlakozás tövénél mérve kb.:13,3mm. A belső menet mérete: kb.: 11mm (arra az esetre, ha nem álna rendelkezésre még 1/4"-os Loc-Line elem, csak a kiépítési hely furat/menet mérhető). További fontos a menet azonosítását megkönnyítő adat (ha az ellenőrzéshez rendelkezésre áll egy menetfésű) az a menetszám. Az 1/4” BSPT menetszáma 19, azaz 1” (col vagy inch) hosszúságú menet 19 menetet tartalmaz. Jelölése: TPI (Thread per inch). A Loc-Line menetes csatlakozói jobbmenetesek. Az 1/4"-os gömbcsatlakozó 9/16" méretű (14,3mm) villáskulccsal oldható/meghúzható, de tökéletes megoldás az állítható villáskulcs vagy legrosszabb esetben egy kis méretű csőfogó is. Alkalmazása a kis folyadék/kenőanyag vagy levegő áramlást igénylő gépek, berendezések hűtési/kenési vagy lefúvatási feladatára használt csőrendszer induló csatlakozója. A gömbcsatlakozók fontos induló elemei a Loc-Line rendszereknek hiszen ezek segítik a csőcsatlakozást, hogy ezt a kíváló flexibilitású rendszert tudjuk használni. A Loc-Line rendszerének különleges gömbszoknya kialakítása az, mely lehetővé teszi, hogy kézzel állítható tetszőlegesen a cső és fúvóka pozíció, így az irány beállítható tetszés szerint. Ennek a különleges és a Loc-Line által elsőként kifejlesztett gömbszoknya rendszernek köszönhető a termék további számtalan előnye, melyek a teljesség igénye nélkül a következők:

  • A hajlítások nem csökkentik a cső belső keresztmetszetét, így állandó a folyadék/gáz áramlási ellenállása és nem okoz anyagfáradást, csőrendszer törést, szemben a hagyományos rézcsövekhez képest.
  • A Loc-Line csőrendszer alaptermékei acetal copolimerből készülnek, melyek elektromosan szigetelnek, így használatuk ideális szikraforgácsoló gépekhez.
  • A fúvóka vagy csőrendszer pozícionálása egyszerűen és visszarúgózás nélkül megvalósítható akár kézzel igazítva és megmarad a kívánt helyzetben, így például a gép vibrációja nem okozza az elemek elmozdulását.
  • A rendszert alacsony nyomásra fejlesztették (30-50 PSI = kb. 2-3.5bar) mely függ a cső hosszától, a hajlítások szögétől, a különböző fúvókák/szórófejek és egyéb kiegészítők fajtájától/jellegétől és a szállított anyag konzisztenciájától is. Ez ettől eltérő főleg magasabb nyomásértékek használatához helyi körülmények közötti tesztelés ajánlott!
  • Az elemek anyaga és kialakítása olyan, hogy nem sérti meg a dolgozó kezét, így használata megfelelően betartott üzemi körülmények között biztonságos!

A Loc-Line acetál copolimerből készült elemei az alábbi jellemző anyagok szállítására ajánlott: aceton, alkoholok, etanol, benzin, lakkbenzin, olajok, zsírok, kenőanyagok, nátriumhidroxid, közönséges mosó vegyszerek, víz és levegő maximum 77 °C hőmérsékletig.

A Loc-Line acetál copolimerből készült elemei nem használhatók: savak, ammónium hidroxid, erős lúgok, Hypochlorit ion oldat, Nátriumhypochlorite továbbítására, szállítására. Ezek némelyikére a saválló rendszer elemei nyújthatnak megoldást!

További elterjedt szerszámnevek: 1/4"-os külső menetes gömbcsatlakozó, 1/4-es külső menetű csatlakozó, 13-13.3mm BSPT menetes csatlakozó, 1/4" kúpos menetes csatlakozó, 1/4 BSPT gömbcsatlakozó, 1/4" BSPT Connector.

A termék jellemzői és tulajdonságai:

  • Méret: 1/4" BSPT (menet átmérő kb: 13mm-13,3mm) TPI-1/4-19,
  • Forma: külsőmenetes (km.) gömbcsatlakozó,
  • Anyaga: acetál copolimer,
  • Hossz: 26mm,
  • Oldáshoz/megfeszítéshez használható kulcs mérete: 9/16" (14,3 mm)
  • Olvadáspont: 165 °C,
  • Max. üzemi hőmérséklet: 77 °C,
  • Nyomás értékek: 30-50 PSI (kb 2-3.5bar),
  • Gyártó: Loc-Line,
  • Cikkszám (rendelési más néven katalógus szám): 141418

Felhasználási terület:

1/4" BSPT belső menetbe csatlakoztatható 1/4" BSPT külső menetű gömbcsatlakozó, mely biztosítja az MSZ EN 10226 szabványú menetcsatlakozásoknál a tömítettséget és a Loc-Line elemek csatlakoztathatóságát a gömbvéghez. Így lesz tökéletes választás a kis hűtőfolyadék/kenőanyag-áramlást igénylő folyamatok, gépek és megmunkálási folyamatelemek hűtésére/kenésére, továbbá kis és könnyű forgácsanyagok pontos lefúvatására használt csőrendszer induló elemeként.

Tipp: az 1/4" BSPT menetű gömbcsatlakozó nem kompatibilis az 1/4" NPT menettel, de összeerőltethető ezért, ha nem biztos benne, hogy milyen az induló belső menet típusa, inkább rendeljen az 1/4" NPT csatlakozóból is! A Loc-Line 1/4" BSPT gömbcsatlakozó legtöbbször kék színű és a gömb tövében jelzi, hogy BSPT vagy NPT menetes!

További alkatrészekből, csövekből, záró csapokból, fúvókákból, fittingekből és ezek készleteiből is rendkívül széles a választék áruházunkban. Nézzen szét további termékeink közt is!

Egyedi igényre külön rendelésre, de csak nagyobb kiszerelési egységben fekete és szürke színben is rendelhető!

A kép illusztráció! A szerszám kinézete a valóságban kis mértékben eltér!

Loc-Line® Fleximodul csőrendszer általános felhasználási területei és bemutatása videó elérése

Loc-Line® Fleximodul csőrendszer általános felhasználási területei és bemutatása

Nem csak Loc-Line termékek szerepelnek a bevásárlólistáján? Látogasson el az imbusz.hu - Prémium Szerszám Webáruházba és a   1/4 BSPT külsőmenetes gömbcsatlakozó 1/4 rendszerhez - Loc-Line - 141418 terméket szintén megtalálja kínálatunkban!
Méretek
Méret 1/4" BSPT TPI-1/4-19
Hosszúsága 26 mm
Szerszám anyaga
Anyaga acetál copolimer

Rendeljen Loc-Line csőrendszert összeszereléssel együtt vagy akár telepítve a gépen, munkaállomáson és spóroljon időt és munkaerőt. Részletekért érdeklődjön.

Üdvözlöm!

Kérem válasszon!

A locline.hu oldalon csak Loc-Line termékeket talál. Ha más szerszám is szerepel a bevásárlólistáján látogasson át az imbusz.hu oldalra és adja le egyben rendelését vagy igényét!

Köszönjük.

Mást is szeretnék. Irány az imbusz.hu!

A gombra nyomva 90 napig nem jelenik meg újra az üzenet!

Loc-Line® modulos csőrendszer webáruház - locline.hu Copyright © 2013 - 2024 KI A SZABADBA KFT. Minden jog fenntartva.