Loc-Line® hűtő-kenő csőrendszerek, modulos csőrendszerek, szegmenscsövek, vákuumcsövek - locline.hu
        "Az eredeti modulos csőrendszer" Webáruház
Ügyfélszolgálat
Loc-Line tanácsadás
munkanapokon
8-16 óráig: 


Telefon:

06-20-3528484 
vagy
írjon nekünk!
Mivel foglalkozunk?
Loc-Line® fleximodulos csőrendszerek, hűtő-kenő csövek, flexibilis hűtőfolyadék csőrendszer, szegmenscsövek, modulos csőrendszerek, minimálkenő berendezések, vákuumcső rendszerek és kiegészítők forgalmazása budapesti raktárról Magyarország egész területére kedvezményes szállítással! Igény esetén szállítunk az Európai Unió további országaiba is!

1/4 gömbcsatlakozó 3/8 -os SAE belső menettel - Loc-Line - 141412

1/4 gömbcsatlakozó 3/8 -os SAE belső menettel - Loc-Line - 141412
1/4 gömbcsatlakozó 3/8 -os SAE belső menettel - Loc-Line - 141412 1/4 gömbcsatlakozó 3/8 -os SAE belső menettel - Loc-Line - 141412 1/4 gömbcsatlakozó 3/8 -os SAE belső menettel - Loc-Line - 141412 1/4 gömbcsatlakozó 3/8 -os SAE belső menettel - Loc-Line - 141412
Kategóriák: 1/4" Loc-Line rendszer1/4" adapterek, átalakítók, szerelvények, fittingek1/4" menetes csatlakozók3/8" Loc-Line rendszer
Gyártó: Loc-Line®
Cikkszám: 141412
Rövid leírás: Menet méret: SAE 3/8 (TPI: 5/8 - 18), Cikkszám: 141412, Forma:menetes csatlakozó, Anyaga: acetál copolimer, Csőhossz: 25mm, Max. üzemi hőmérséklet: 77°C, Nyomás és átfolyási értékek: 30-50 PSI (kb 2-3.5bar) 1.135- l/h
Készlet információ: Központi raktárról 1 - 3 nap
Fogyasztói ár: 711Ft
Nettó ár: 560Ft
Db: - +     - VAGY -   Kívángság listára
Összehasonlítás
Tegyen még 50,000Ft+Áfa értékben terméket a kosarába és jogosult lesz az ingyenes szállításra!

1/4 külső gömbcsatlakozó 3/8 -os SAE egyenes belső menettel (TPI: 5/8 - 18) - Loc-Line - 141412

Különleges belső menetes csatlakozó/adapter SAE szabványú külső menetvégekre. A 3/8- os SAE egyenes csőmenethez csatlakoztatható kúpon tömítő csatlakozó segítségével induló csatlakozást valósíthat meg Loc-Line 1/4" csőrendszer kialakításához.Ne tévesszen meg senkit az 1/4" megjelölés (ami valójában 6,35 mm) mert ez nem a menet mérete. Az 1/4" a LOC-LINE rendszer méretét jelöli, ami a belső legkisebb csőkeresztmentszet. A SAE jelöli a menettípust. A csatlakozón mérhető belső menet átmérője 14,2mm. További fontos a menet azonosítását megkönnyítő adat (ha az ellenőrzéshez rendelkezésre áll egy menetfésű) az a menetszám. A SAE 3/8 menetszáma 18, azaz 1” (col vagy inch) hosszúságú menet 18 menetet tartalmaz. Jelölése: TPI (Thread per inch). A külső meneten mérhető átmérő 5/8" (kb.17mm) és az illesztése kúpos jellemzően O gyűrűs megoldással. A Loc-Line menetes csatlakozói jobbmenetesek. Az 1/4"-os gömbcsatlakozó rögzítéshez kilakított hatlap mérete 3/4" (19,05mm) mely villáskulccsal oldható/meghúzható, de tökéletes megoldás az állítható villáskulcs vagy legrosszabb esetben egy kis méretű csőfogó is. Alkalmazása a kis folyadék/kenőanyag vagy levegő áramlást igénylő gépek, berendezések hűtési/kenési vagy lefúvatási feladatára használt csőrendszer induló csatlakozója. A gömbcsatlakozók fontos induló elemei a Loc-Line rendszereknek hiszen ezek segítik a csőcsatlakozást, hogy ezt a kíváló flexibilitású rendszert tudjuk használni. A Loc-Line rendszerének különleges gömbszoknya kialakítása az, mely lehetővé teszi, hogy kézzel állítható tetszőlegesen a cső és fúvóka pozíció, így az irány beállítható tetszés szerint. Ennek a különleges és a Loc-Line által elsőként kifejlesztett gömbszoknya rendszernek köszönhető a termék további számtalan előnye, melyek a teljesség igénye nélkül a következők:

 • A hajlítások nem csökkentik a cső belső keresztmetszetét, így állandó a folyadék/gáz áramlási ellenállása és nem okoz anyagfáradást, csőrendszer törést, szemben a hagyományos rézcsövekhez képest.
 • A Loc-Line csőrendszer alaptermékei acetal copolimerből készülnek, melyek elektromosan szigetelnek, így használatuk ideális szikraforgácsoló gépekhez.
 • A fúvóka vagy csőrendszer pozícionálása egyszerűen és visszarúgózás nélkül megvalósítható akár kézzel igazítva és megmarad a kívánt helyzetben, így például a gép vibrációja nem okozza az elemek elmozdulását.
 • A rendszert alacsony nyomásra fejlesztették (30-50 PSI = kb. 2-3.5bar) mely függ a cső hosszától, a hajlítások szögétől, a különböző fúvókák/szórófejek és egyéb kiegészítők fajtájától/jellegétől és a szállított anyag konzisztenciájától is. Ez ettől eltérő főleg magasabb nyomásértékek használatához helyi körülmények közötti tesztelés ajánlott!
 • Az elemek anyaga és kialakítása olyan, hogy nem sérti meg a dolgozó kezét, így használata megfelelően betartott üzemi körülmények között biztonságos!

A Loc-Line acetál copolimerből készült elemei az alábbi jellemző anyagok szállítására ajánlott: aceton, alkoholok, etanol, benzin, lakkbenzin, olajok, zsírok, kenőanyagok, nátriumhidroxid, közönséges mosó vegyszerek, víz és levegő maximum 77 °C hőmérsékletig.

A Loc-Line acetál copolimerből készült elemei nem használhatók: savak, ammónium hidroxid, erős lúgok, Hypochlorit ion oldat, Nátriumhypochlorite továbbítására, szállítására. Ezek némelyikére a saválló rendszer elemei nyújthatnak megoldást!

További elterjedt szerszámnevek: 3/8"-os SAE belső menetes gömbcsatlakozó, 3/8-os SAE belső menetű csatlakozó, 5/8" menetes csatlakozó, 3/8 egyenes belső menetű csatlakozó, 3/8 SAE gömbcsatlakozó, 3/8″ Flare Nut Adapter for 1/4″ System.

A termék jellemzői és tulajdonságai:

 • Méret: 3/8" SAE (TPI: 5/8 - 18, menet külső átmérő 17mm, magátmérő 14,2mm)
 • Forma: belsőmenetes (bm.) gömbcsatlakozó,
 • Anyaga: acetál copolimer,
 • Hossz: 25mm,
 • Oldáshoz/megfeszítéshez használható kulcs mérete: 3/4" (19,05 mm)
 • Olvadáspont: 165 °C,
 • Max. üzemi hőmérséklet: 77 °C,
 • Nyomás értékek: 30-50 PSI (kb 2-3.5bar),
 • Gyártó: Loc-Line,
 • Cikkszám (rendelési más néven katalógus szám): 141412

Felhasználási terület:

3/8" SAE külső csőmenetre csatlakoztatható 3/8" SAE belső menetű gömbcsatlakozó, mely biztosítja a SAE szabványú menetcsatlakozásoknál a tömítettséget és a Loc-Line elemek csatlakoztathatóságát a gömbvéghez. Így lesz tökéletes választás a kis hűtőfolyadék/kenőanyag-áramlást igénylő folyamatok, gépek és megmunkálási folyamatelemek hűtésére/kenésére, továbbá kis és könnyű forgácsanyagok pontos lefúvatására használt csőrendszer induló elemeként.

További alkatrészekből, csövekből, záró csapokból, fúvókákból, fittingekből és ezek készleteiből is rendkívül széles a választék áruházunkban. Nézzen szét további termékeink közt is!

Egyedi igényre külön rendelésre, de csak nagyobb kiszerelési egységben fekete és szürke színben is rendelhető!

A kép illusztráció! A szerszám kinézete a valóságban kis mértékben eltér!

Loc-Line® Fleximodul csőrendszer általános felhasználási területei és bemutatása videó elérése

Loc-Line® Fleximodul csőrendszer általános felhasználási területei és bemutatása

Nem csak Loc-Line termékek szerepelnek a bevásárlólistáján? Látogasson el az imbusz.hu - Prémium Szerszám Webáruházba és a   1/4 gömbcsatlakozó 3/8 -os SAE belső menettel - Loc-Line - 141412 terméket szintén megtalálja kínálatunkban!
Méretek
Méret 3/8 SAE menet (TPI: 5/8 - 18) 1/4" (6,35 mm belső csőkeresztmetszet)
Hosszúsága 25 mm
Szerszám anyaga
Anyaga acetál copolimer

Ezt a terméket az alábbi készletek is tartalmazzák

Üdvözlöm!

Kérem válasszon!

A locline.hu oldalon csak Loc-Line termékeket talál. Ha más szerszám is szerepel a bevásárlólistáján látogasson át az imbusz.hu oldalra és adja le egyben rendelését vagy igényét!

Köszönjük.

Mást is szeretnék. Irány az imbusz.hu!

A gombra nyomva 90 napig nem jelenik meg újra az üzenet!

Loc-Line® modulos csőrendszer webáruház - locline.hu Copyright © 2013 - 2022 KI A SZABADBA KFT. Minden jog fenntartva.