Tisztelt Ügyfeleink! Kérjük a nyári időszakban rendszeresen ellenőrizzék, a nyári leállás időpontjait a szabadság menüpont alatt! Köszönjük!
Loc-Line® hűtő-kenő csőrendszerek, modulos csőrendszerek, szegmenscsövek, vákuumcsövek - locline.hu
        "Az eredeti modulos csőrendszer" Webáruház
Ügyfélszolgálat
Loc-Line tanácsadás
munkanapokon
8-16 óráig: 


Telefon:

06-20-3528484 
vagy
írjon nekünk!
Mivel foglalkozunk?
Loc-Line® fleximodulos csőrendszerek, hűtő-kenő csövek, flexibilis hűtőfolyadék csőrendszer, szegmenscsövek, modulos csőrendszerek, minimálkenő berendezések, vákuumcső rendszerek és kiegészítők forgalmazása budapesti raktárról Magyarország egész területére kedvezményes szállítással! Igény esetén szállítunk az Európai Unió további országaiba is!

d=1,5mm 90 fokos könyök körszórófej / fúvóka 1/4 rendszerhez - Loc-Line - 141470

d=1,5mm 90 fokos könyök körszórófej / fúvóka 1/4 rendszerhez - Loc-Line - 141470
d=1,5mm 90 fokos könyök körszórófej / fúvóka 1/4 rendszerhez - Loc-Line - 141470 d=1,5mm 90 fokos könyök körszórófej / fúvóka 1/4 rendszerhez - Loc-Line - 141470 d=1,5mm 90 fokos könyök körszórófej / fúvóka 1/4 rendszerhez - Loc-Line - 141470 d=1,5mm 90 fokos könyök körszórófej / fúvóka 1/4 rendszerhez - Loc-Line - 141470
Kategóriák: 1/4" Loc-Line rendszer1/4" fúvókák, szórófejek
Gyártó: Loc-Line®
Cikkszám: 141470
Rövid leírás: Fúvóka méret: Ø1,5mm, Rendszer: 1/4", Cikkszám: 141470, Forma: könyök körszórófej / fúvóka, Anyaga: acetál copolimer, Hossz: 25mm, Magassága 20mm, Max. üzemi hőmérséklet: 77°C, Nyomás értékek: 30-50 PSI (kb. 2-3,5bar)
Készlet információ: Központi raktárról 1 - 3 nap
Fogyasztói ár: 826Ft
Nettó ár: 650Ft
Db: - +     - VAGY -   Kívángság listára
Összehasonlítás
Tegyen még 60 000Ft+Áfa értékben terméket a kosarába és jogosult lesz az ingyenes szállításra!

d=Ø1.5 mm méretű 90 fokos könyök körszórófej / fúvóka 1/4" rendszerhez - Loc-Line - 141470

Az 1,5 mm keresztmetszetű könyök körszórófej az 1/4" Loc-Line rendszer legkisebb fúvókája. Alkalmazása szűk helyeken pontos és kis folyadék/kenőanyag vagy levegő áramlást igénylő gépek, berendezések hűtési/kenési vagy lefúvatási feladatára használt csővégi modul. A 1,5mm-es furattal rendelkező 90 fokos könyök körszórófej praktikus megoldás, ha nagyon kis hely áll rendelkezésre a hűtendő rész és a hűtőcső rendszer részére, valamint, ha a hűtőcső odavezetés nem teszi lehetővé, hogy megfelelően ráforduljon a szórófej a munkadarab és a megmunkáló rész azaz a hűtendő terület irányába. A szórófejek a Loc-Line rendszerek egyik legfontosabb elemei, tekintve, hogy a legvégső, közvetett kapcsolódási pont a hűtendő felület és a hűtőrendszer között. A szórófej határozza meg a folyadéksugár formáját, alakját, átmérőjét, befolyással van a hűtő/kenő anyag mennyiségére és változatos kialakításával igazítható a szükséges feladatokhoz. A Loc-Line rendszerének különleges gömbszoknya kialakítása az, mely lehetővé teszi, hogy kézzel állítható tetszőlegesen a cső és fúvóka pozíció, így az irány beállítható tetszés szerint. Ennek a különleges és a Loc-Line által elsőként kifejlesztett gömbszoknya rendszernek köszönhető a termék további számtalan előnye, melyek a teljesség igénye nélkül a következők:

 • A hajlítások nem csökkentik a cső belső keresztmetszetét, így állandó a folyadék/gáz áramlási ellenállása és nem okoz anyagfáradást, csőrendszer törést, szemben a hagyományos rézcsövekhez képest.
 • A Loc-Line csőrendszer alaptermékei acetal copolimerből készülnek, melyek elektromosan szigetelnek, így használatuk ideális szikraforgácsoló gépekhez.
 • A fúvóka vagy csőrendszer pozícionálása egyszerűen és visszarúgózás nélkül megvalósítható akár kézzel igazítva és megmarad a kívánt helyzetben, így például a gép vibrációja nem okozza az elemek elmozdulását.
 • A rendszert alacsony nyomásra fejlesztették (30-50 PSI = kb. 2-3.5bar) mely függ a cső hosszától, a hajlítások szögétől, a különböző fúvókák/szórófejek és egyéb kiegészítők fajtájától/jellegétől és a szállított anyag konzisztenciájától is. Ez ettől eltérő főleg magasabb nyomásértékek használatához helyi körülmények közötti tesztelés ajánlott!
 • Az elemek anyaga és kialakítása olyan, hogy nem sérti meg a dolgozó kezét, így használata megfelelően betartott üzemi körülmények között biztonságos!

A Loc-Line acetál copolimerből készült elemei az alábbi jellemző anyagok szállítására ajánlott: aceton, alkoholok, etanol, benzin, lakkbenzin, olajok, zsírok, kenőanyagok, nátriumhidroxid, közönséges mosó vegyszerek, víz és levegő maximum 77 °C hőmérsékletig.

A Loc-Line acetál copolimerből készült elemei nem használhatók: savak, ammónium hidroxid, erős lúgok, Hypochlorit ion oldat, Nátriumhypochlorite továbbítására, szállítására. Ezek némelyikére a saválló rendszer elemei nyújthatnak megoldást!

További elterjedt szerszámnevek: 1/4"-os könyök körszórófej 1.5mm, 1/4-es könyök körszórófej 1.5mm, 1,5 mm 90 fokos fúvóka, 1,5 mm 90 fokos körszórófej, 1.5mm könyök fúvóka, 1/16" 90 Degree Round Nozzle

A termék jellemzői és tulajdonságai:

 • Méret: 1,5mm fúvóka átmérő,
 • Forma: egyenes áramlású könyök körszórófej,
 • Anyaga: acetál copolimer,
 • Fúvókahossz: 25mm,
 • Fúvóka magasság: 20mm,
 • Olvadáspont: 165 °C,
 • Max. üzemi hőmérséklet: 77 °C,
 • Nyomás értékek: 30-50 PSI (kb 2-3.5bar),
 • Gyártó: Loc-Line,
 • Cikkszám (rendelési más néven katalógus szám): 141470

Felhasználási terület:

Az 1,5mm átmérőjű 1/4" 90 fokos könyök körszórófej tökéletes választás kis hűtőfolyadék/kenőanyag-áramlást igénylő folyamatok, gépek és megmunkálási folyamatelemek hűtésére/kenésére, továbbá kis és könnyű forgácsanyagok pontos lefúvatására szűk helyeken. A 90°-os törésnek köszönhetően a szórófej szűk irányváltással vezeti a hűtőközeget a szerszámhoz. Ennek köszönhetően kis helyigényű, és könnyíti a folyamatfelügyeletet, kevésbé takarja ki azt tehát jobb rálátást biztosít.

Tipp: További alkatrészekből, csövekből, záró csapokból, menetes csatlakozókból, fittingekből és ezek készleteiből is rendkívül széles a választék áruházunkban. Nézzen szét további termékeink közt is!

Egyedi igényre külön rendelésre, de csak nagyobb kiszerelési egységben fekete és szürke színben is rendelhető!

A kép illusztráció! A szerszám kinézete a valóságban kis mértékben eltér!

Loc-Line® Fleximodul csőrendszer általános felhasználási területei és bemutatása videó elérése

Loc-Line® Fleximodul csőrendszer általános felhasználási területei és bemutatása

Nem csak Loc-Line termékek szerepelnek a bevásárlólistáján? Látogasson el az imbusz.hu - Prémium Szerszám Webáruházba és a   d=1,5mm 90 fokos könyök körszórófej / fúvóka 1/4 rendszerhez - Loc-Line - 141470 terméket szintén megtalálja kínálatunkban!
Méretek
Méret 1,5 mm belső fúvóka keresztmetszet
Hosszúsága 25 mm
Magasság 20 mm
Szerszám anyaga
Anyaga acetál copolimer

Rendeljen Loc-Line csőrendszert összeszereléssel együtt vagy akár telepítve a gépen, munkaállomáson és spóroljon időt és munkaerőt. Részletekért érdeklődjön.

Üdvözlöm!

Kérem válasszon!

A locline.hu oldalon csak Loc-Line termékeket talál. Ha más szerszám is szerepel a bevásárlólistáján látogasson át az imbusz.hu oldalra és adja le egyben rendelését vagy igényét!

Köszönjük.

Mást is szeretnék. Irány az imbusz.hu!

A gombra nyomva 90 napig nem jelenik meg újra az üzenet!

Loc-Line® modulos csőrendszer webáruház - locline.hu Copyright © 2013 - 2024 KI A SZABADBA KFT. Minden jog fenntartva.