Loc-Line® hűtő-kenő csőrendszerek, modulos csőrendszerek, szegmenscsövek, vákuumcsövek - locline.hu
        "Az eredeti modulos csőrendszer" Webáruház
Ügyfélszolgálat
Loc-Line tanácsadás
munkanapokon
8-16 óráig: 


Telefon:

06-20-3528484 
vagy
írjon nekünk!
Mivel foglalkozunk?
Loc-Line® fleximodulos csőrendszerek, hűtő-kenő csövek, flexibilis hűtőfolyadék csőrendszer, szegmenscsövek, modulos csőrendszerek, minimálkenő berendezések, vákuumcső rendszerek és kiegészítők forgalmazása budapesti raktárról Magyarország egész területére kedvezményes szállítással! Igény esetén szállítunk az Európai Unió további országaiba is!

3/4x146mm rövidszegmenses hűtőcső (6 db szegmens) - Loc-Line - 161501

3/4x146mm rövidszegmenses hűtőcső (6 db szegmens) - Loc-Line - 161501
3/4x146mm rövidszegmenses hűtőcső (6 db szegmens) - Loc-Line - 161501 3/4x146mm rövidszegmenses hűtőcső (6 db szegmens) - Loc-Line - 161501 3/4x146mm rövidszegmenses hűtőcső (6 db szegmens) - Loc-Line - 161501 3/4x146mm rövidszegmenses hűtőcső (6 db szegmens) - Loc-Line - 161501
Kategóriák: 3/4" Loc-Line rendszer3/4" csövek, szegmenscsövekÁllvány, konzol és tartórendszer
Gyártó: Loc-Line®
Cikkszám: 161501
Rövid leírás: Méret: 3/4"x146mm, Cikkszám: 161501, Csőkeresztmetszet: belső Ø19,5mm, külső Ø31,3mm, Forma: rövidszegmenses cső, Anyaga: acetál copolimer, Csőhossz: 153mm, Max. üzemi hőmérséklet: 77°C, Nyomás és átfolyási értékek:10-20 PSI (kb. 0,7-1,3bar) 5180-l/h
Készlet információ: Központi raktárról 1 - 3 nap
Fogyasztói ár: 2 477Ft
Nettó ár: 1 950Ft
Db: - +     - VAGY -   Kívángság listára
Összehasonlítás
Tegyen még 50 000Ft+Áfa értékben terméket a kosarába és jogosult lesz az ingyenes szállításra!

146 mm hosszú Ø3/4" belső csőkeresztmetszetű (d=19,5 mm) rövidszegmenses flexibilis hűtőcső/szegmenscső (6db elem) - Loc-Line - 161501

A 3/4 inches rövidszegmenses cső a Loc-Line rendszer alapterméke. A 3/4" (háromnegyed colos) rendszer a Loc-Line modulos csőrendszerének harmadik mérete. A közel 20 mm belső keresztmetszetű flexibilisen állítható merev falú cső legkisebb megvásárolható egysége 6db szegmenst tartalmaz. A 6 szegmensből álló csőszakasz teljes hossza 153mm, hasznos hossz 146 mm. A Loc-Line rendszerének különleges gömbszoknya kialakítása az, mely lehetővé teszi, hogy kézzel állítható tetszőlegesen a csőpozíció, így a hossza és az irány is beállítható tetszés szerint. A szükséges csőhossz további szegmensek hozzákapcsolásával vagy a legkisebb egységig (1 szegmens) tetszőlegesen toldható/szétpattintható. Ennek a különleges és a Loc-Line által elsőként kifejlesztett gömbszoknya rendszernek köszönhető a termék további számtalan előnye, melyek a teljesség igénye nélkül a következők:

 • A hajlítások nem csökkentik a cső belső keresztmetszetét, így állandó a folyadék/gáz áramlási ellenállása és nem okoz anyagfáradást, csőrendszer törést, szemben a hagyományos rézcsövekhez képest.
 • A Loc-Line csőrendszer alaptermékei acetal copolimerből készülnek, melyek elektromosan szigetelnek, így használatuk ideális szikraforgácsoló gépekhez, de nem ritka, hogy kábeleleket vezetnek rajta keresztül és flexibilis védőcsőként használják, valamint tartókonzolt is építenek belőle.
 • A cső vagy csőrendszer pozícionálása egyszerűen és visszarúgózás nélkül megvalósítható akár kézzel igazítva és megmarad a kívánt helyzetben, így például a gép vibrációja nem okozza az elemek elmozdulását.
 • A 3/4 rendszert alacsony nyomásra fejlesztették (10-20 PSI = kb. 0,7-1,3 bar) mely függ a cső hosszától, a hajlítások szögétől, a különböző fúvókák/szórófejek és egyéb kiegészítők fajtájától/jellegétől és a szállított anyag konzisztenciájától is. Ez ettől eltérő főleg magasabb nyomásértékek használatához helyi körülmények közötti tesztelés ajánlott!
 • Az elemek anyaga és kialakítása olyan, hogy nem sérti meg a dolgozó kezét, így használata megfelelően betartott üzemi körülmények között biztonságos!

A Loc-Line acetál copolimerből készült elemei az alábbi jellemző anyagok szállítására ajánlott: aceton, alkoholok, etanol, benzin, lakkbenzin, olajok, zsírok, kenőanyagok, nátriumhidroxid, közönséges mosó vegyszerek, víz és levegő maximum 77 °C hőmérsékletig.

A Loc-Line acetál copolimerből készült elemei nem használhatók: savak, ammónium hidroxid, erős lúgok, Hypochlorit ion oldat, Nátriumhypochlorite továbbítására, szállítására. Ezek némelyikére a saválló rendszer elemei nyújthatnak megoldást!

További elterjedt szerszámnevek: 3/4"-os szegmenscső, 3/4-es szegmenscső, 146mm szegmenscső, 153mm szergmenscső, 19mm szegmenscső, 20mm szegmenscső, rövidszegmenses hűtőcső 3/4-es, 3/4" szegmenscső, modulos cső 3/4-es, háromnegyedes Loc-Line cső, 3/4" átmérőjű állítható cső, 3/4" flexibilis cső, 3/4" elemes cső, 3/4" kenőanyag cső, 3/4" kenőanyag továbbító cső, 3/4" eszterga kés hűtő cső, 3/4" marófej kenőcső, 3/4 fúrószár hűtőcső, 3/4" CNC gép hűtőcső, 3/4" Loc-Line Hose,

A termék jellemzői és tulajdonságai:

 • Méret: 3/4"x146 mm
 • Forma: rövidszegmenses cső
 • Csőkeresztmetszet: d=Ø19,5 mm belső legkisebb keresztmetszet, D=Ø31,3 mm legnagyobb külső csőátmérő (szoknya)
 • Anyaga: acetál copolimer,
 • Csőhossz: 153mm (6 db szegmens),
 • Olvadáspont: 165 °C,
 • Max. üzemi hőmérséklet: 77 °C,
 • Nyomás és átfolyási értékek: 10-20 PSI (kb 0,7-1,3 bar) 5.180- l/h,
 • Gyártó: Loc-Line,
 • Cikkszám (rendelési más néven katalógus szám): 161501

Felhasználási terület:

Leginkább nagy hűtőfolyadék/kenőanyag-áramlást igénylő folyamatok, gépek és megmunkálási folyamatelemek hűtési/kenési anyagainak továbbítása céljából használják (pl: CNC megmunkáló gépek, esztergák, marógépek, fúrógépek). Egyformán alkalmazható levegő/gáz halmazállapotú és cseppfolyós anyagok szállítására is, ezért levegő hűtés, forgács és egyéb anyagok lefúvatására is alkalmas. Kisebb-nagyobb tartókonzolok készítésére és kábelátvezetésre is használható. Élelemiszeripari felhasználása is fokozottan elterjedt (sütemények-tészták, krémek, lekvárok, pudingok adagolása) Mozgáskorlátozottak kiegészítőit is készítik belőle. Dizájn tartók is készíthetők belőle.

Tipp:

További alkatrészekből, szórófejekből, záró csapokból, menetes csatlakozókból, fittingekből és ezek készleteiből is rendkívül széles a választék áruházunkban. Nézzen szét további termékeink közt is!

Feketében raktárról, nagyobb kiszerelési egységben rendelésre fekete és szürke színben is rendelhető!

A kép illusztráció! A szerszám kinézete a valóságban kis mértékben eltér!

Loc-Line® Fleximodul csőrendszer általános felhasználási területei és bemutatása videó elérése

Loc-Line® Fleximodul csőrendszer általános felhasználási területei és bemutatása

Nem csak Loc-Line termékek szerepelnek a bevásárlólistáján? Látogasson el az imbusz.hu - Prémium Szerszám Webáruházba és a   3/4x146mm rövidszegmenses hűtőcső (6 db szegmens) - Loc-Line - 161501 terméket szintén megtalálja kínálatunkban!
Méretek
Méret 3/4" (19,5 mm belső csőkeresztmetszet)
Hosszúsága 153 mm
Szerszám anyaga
Anyaga acetál copolimer

Rendeljen Loc-Line csőrendszert összeszereléssel együtt vagy akár telepítve a gépen, munkaállomáson és spóroljon időt és munkaerőt. Részletekért érdeklődjön.

Üdvözlöm!

Kérem válasszon!

A locline.hu oldalon csak Loc-Line termékeket talál. Ha más szerszám is szerepel a bevásárlólistáján látogasson át az imbusz.hu oldalra és adja le egyben rendelését vagy igényét!

Köszönjük.

Mást is szeretnék. Irány az imbusz.hu!

A gombra nyomva 90 napig nem jelenik meg újra az üzenet!

Loc-Line® modulos csőrendszer webáruház - locline.hu Copyright © 2013 - 2023 KI A SZABADBA KFT. Minden jog fenntartva.