Loc-Line® hűtő-kenő csőrendszerek, modulos csőrendszerek, szegmenscsövek, vákuumcsövek - locline.hu
        "Az eredeti modulos csőrendszer" Webáruház
Ügyfélszolgálat
Loc-Line tanácsadás
munkanapokon
8-16 óráig: 


Telefon:

06-20-3528484 
vagy
írjon nekünk!
Mivel foglalkozunk?
Loc-Line® fleximodulos csőrendszerek, hűtő-kenő csövek, flexibilis hűtőfolyadék csőrendszer, szegmenscsövek, modulos csőrendszerek, minimálkenő berendezések, vákuumcső rendszerek és kiegészítők forgalmazása budapesti raktárról Magyarország egész területére kedvezményes szállítással! Igény esetén szállítunk az Európai Unió további országaiba is!

3/4 csavarral rögzíthető gömbcsatlakozású szegmens fekete - Loc-Line - 160533-BLK

3/4 csavarral rögzíthető gömbcsatlakozású szegmens fekete - Loc-Line - 160533-BLK
3/4 csavarral rögzíthető gömbcsatlakozású szegmens fekete - Loc-Line - 160533-BLK 3/4 csavarral rögzíthető gömbcsatlakozású szegmens fekete - Loc-Line - 160533-BLK 3/4 csavarral rögzíthető gömbcsatlakozású szegmens fekete - Loc-Line - 160533-BLK 3/4 csavarral rögzíthető gömbcsatlakozású szegmens fekete - Loc-Line - 160533-BLK 3/4 csavarral rögzíthető gömbcsatlakozású szegmens fekete - Loc-Line - 160533-BLK 3/4 csavarral rögzíthető gömbcsatlakozású szegmens fekete - Loc-Line - 160533-BLK 3/4 csavarral rögzíthető gömbcsatlakozású szegmens fekete - Loc-Line - 160533-BLK
Kategóriák: 3/4" Loc-Line rendszer3/4" adapterek, átalakítók, szerelvények, fittingekÁllvány, konzol és tartórendszer
Gyártó: Loc-Line®
Cikkszám: 160533-BLK
Rövid leírás: Méret: Ø30x25mm, furat Ø6,5mm, Rendszer 3/4" Forma: gömbcsatlakozó, Anyaga: acetál copolimer, Szín: fekete, Max. üzemi hőmérséklet: 77°C,
Készlet információ: Központi raktárról 1 - 3 nap
Fogyasztói ár: 2,064Ft
Nettó ár: 1,625Ft
Db: - +     - VAGY -   Kívángság listára
Összehasonlítás
Tegyen még 50,000Ft+Áfa értékben terméket a kosarába és jogosult lesz az ingyenes szállításra!

D=Ø30mm átmérőjű 25mm magasságú fekete színű középen átmenő furattal rendelkező csavarral rögzíthető gömbcsatlakozású szegmens 3/4" Loc-Line rendszerhez - Loc-Line - 160533-BLK

A Loc-Line modulos flexibilis állíthatóságot biztosító rendszere, azok elemei és kiegészítői bizonyítottan sokoldalú felhasználhatóságot biztosítanak szerte a világban. A fekete színű 3/4" gömbcsatlakozású csavarral rögzíthető szegmens is egy olyan Loc-Line alkatrész, melynek segítségével nem feltétlenül csak a hűtés-kenés és az ahhoz kapcsolódó alkatrészeknél (pl.: mágnestalp) segít kicsit másképp gondolkodni erről a termékkörről, hanem más helyzetekben, más funkciókra is lehetőséget biztosít, csak kicsit szabadjára kell engednie a fantáziáját. Egyszerű és nagyon könnyű viszonylag nagy terhelhetőségű fekete tartó rendszereket is építenek a Loc-Line csőrendszeréből. A rögzítéshez használhat európai szabványú M6-os csavart vagy az angolszász szabványú 1/4 UNC csavarok valamelyikét, de ha úgy hozza a szükség akár más a 6,5mm-es furatba illő csavarral is rögzítheti az idomot 18 mm csavarfej és alátét átmérőig. Az 3/4-es tartó rendszerek egyik legáltalánosabb induló és sokszor lezáró eleme is ez a kis méretű 6,5mm-es furattal ellátott idom. Gyakori és nem kizárólagos felhasználási területei pl.: Búvárok lámpa és vaku rendszerének tartó kiépítésében, egyéb műhely tartók/konzolok, dekorációs panelek, kirakati kellékek, elválasztók, különleges lámpatestek, telepített kamera kiegészítők, mozgássérülteket segítő egyszerű és bonyolultabb tartó szerkezeteinek alapcsatlakozója lehet ez a kis alkatrész, de még megszámlálhatatlan más itt fel nem sorolt esetben is remek megoldás lehet. Kisebb terheléseknél a kisebb méretű 1/2-es kivitel is rendelkezésre áll.

A termék jellemzői és tulajdonságai:

  • Méret: Ø30x25mm, csavarfurat: Ø6,5mm, furathossz: 8mm
  • Forma: gömbcsatlakozó,
  • Csőkeresztmetszet: d=Ø18 mm belső legkisebb keresztmetszet, D=Ø28 mm külső gömbátmérő,
  • Anyaga: acetál copolimer,
  • Színe: fekete,
  • Hossz: 25mm,
  • Olvadáspont: 165 °C,
  • Max. üzemi hőmérséklet: 77 °C,
  • Gyártó: Loc-Line,
  • Cikkszám (rendelési más néven katalógus szám): 160533-BLK

Tipp:

További alkatrészekbőlcsövekből ,szórófejekből, záró csapokból, menetes csatlakozókból, fittingekből és ezek készleteiből is rendkívül széles a választék áruházunkban. Nézzen szét további termékeink közt is!

Fekete színben általában raktárról és egyedi igényre külön rendelésre, de csak nagyobb kiszerelési egységben szürke színben is rendelhető!

A kép illusztráció! A szerszám kinézete a valóságban kis mértékben eltérhet!

Loc-Line® Fleximodul csőrendszer általános felhasználási területei és bemutatása videó elérése

Loc-Line® Fleximodul csőrendszer általános felhasználási területei és bemutatása

Nem csak Loc-Line termékek szerepelnek a bevásárlólistáján? Látogasson el az imbusz.hu - Prémium Szerszám Webáruházba és a   3/4 csavarral rögzíthető gömbcsatlakozású szegmens fekete - Loc-Line - 160533-BLK terméket szintén megtalálja kínálatunkban!
Méretek
Méret Ø30x25mm, furat Ø6,5mm, furat magasság: 8mm
Hosszúsága 25mm
Szerszám anyaga
Anyaga acetál copolimer
Egyéb szerszámjellemzők
Szín fekete

Üdvözlöm!

Kérem válasszon!

A locline.hu oldalon csak Loc-Line termékeket talál. Ha más szerszám is szerepel a bevásárlólistáján látogasson át az imbusz.hu oldalra és adja le egyben rendelését vagy igényét!

Köszönjük.

Mást is szeretnék. Irány az imbusz.hu!

A gombra nyomva 90 napig nem jelenik meg újra az üzenet!

Loc-Line® modulos csőrendszer webáruház - locline.hu Copyright © 2013 - 2022 KI A SZABADBA KFT. Minden jog fenntartva.