Loc-Line® hűtő-kenő csőrendszerek, modulos csőrendszerek, szegmenscsövek, vákuumcsövek - locline.hu
        "Az eredeti modulos csőrendszer" Webáruház
Ügyfélszolgálat
Loc-Line tanácsadás
munkanapokon
8-16 óráig: 


Telefon:

06-20-3528484 
vagy
írjon nekünk!
Mivel foglalkozunk?
Loc-Line® fleximodulos csőrendszerek, hűtő-kenő csövek, flexibilis hűtőfolyadék csőrendszer, szegmenscsövek, modulos csőrendszerek, minimálkenő berendezések, vákuumcső rendszerek és kiegészítők forgalmazása budapesti raktárról Magyarország egész területére kedvezményes szállítással! Igény esetén szállítunk az Európai Unió további országaiba is!

3/4 gömbcsatlakozású zárócsap - Loc-Line - 161518

3/4 gömbcsatlakozású zárócsap - Loc-Line - 161518
3/4 gömbcsatlakozású zárócsap - Loc-Line - 161518 3/4 gömbcsatlakozású zárócsap - Loc-Line - 161518 3/4 gömbcsatlakozású zárócsap - Loc-Line - 161518 3/4 gömbcsatlakozású zárócsap - Loc-Line - 161518
Kategóriák: 3/4" Loc-Line rendszer3/4" elzárók, csapok
Gyártó: Loc-Line®
Cikkszám: 161518
Rövid leírás: Méret: 3/4" rendszer, Csőátmérő: belső Ø19mm, Forma: zárócsap, Anyaga: acetál copolimer, Tömítés: Nitrile, Csőhossz: 71mm, Max. üzemi hőmérséklet: 77°C, Nyomás és átfolyási értékek: 10-20 PSI (kb 1.3-2bar) 5.180- l/h
Készlet információ: Központi raktárról 1 - 3 nap
Fogyasztói ár: 5 391Ft
Nettó ár: 4 245Ft
Db: - +     - VAGY -   Kívángság listára
Összehasonlítás
Tegyen még 60 000Ft+Áfa értékben terméket a kosarába és jogosult lesz az ingyenes szállításra!

3/4" gömbcsatlakozású zárócsap 90°-os elfordítással nyitható és zárható csőközi 3/4" flexibilis hűtőfolyadék rendszerhez - Loc-Line - 161516

Sokszor igény a hűtőfolyadék vagy levegő mennyiségének szabályozása/lezárása flexibilis csőrendszer kiépítésekor. A 3/4-es Loc-Line rendszer többféle elzáró lehetőséget is kínál ennek megoldására. Az egyik - talán leggyakrabban használt - ilyen megoldás az 3/4 elzárók között a 3/4 gömbcsatlakozású zárócsap. A csőrendszer bármely részébe illeszthető elzáró 90 fokos elfordítással működtethető és fokozatmentes szabályozást biztosít. A tetszőlegesen elhelyezhető elzáró kényelmes és praktikus szabályozást biztosít akár a fúvókák közelében, akár az induló elemekhez is csatlakoztathatjuk. A külső ház anyaga acetal-copolymer, mely könnyű és nagy ellenálló képességgel rendelkezik a legtöbb kenő és általános tisztító folyadékkal szemben. Optimális induló idom szabályozást/elzárhatóságot igénylő 3/4” hűtő/kenő rendszer kiépítésekor.

További elterjedt megnevezések: 3/4 gömbcsatlakozású csap, 3/4 gömbcsap, 3/4-es zárócsap gömbcsatlakozással, 3/4 elzáró gömbcsatlakozású, 3/4 szabályozó csap csőközi beépíthetőséggel, gömbcsatlakozású záró csap 3/4 csőrendszerhez, 3/4 gömbcsatlakozású záró szelep, 3/4 szabályozó gömbcsatlakozású, 3/4” InLine Valve.

A termék jellemzői és tulajdonságai:

 • Méret: 3/4",
 • Forma: gömbcsatlakozású elzáró/zárócsap
 • Csőkeresztmetszet: d=Ø19 mm belső legkisebb keresztmetszet,
 • Anyaga: acetal copolimer,
 • Tömítés anyaga: nitrile
 • Csőhossz: 71mm,
 • Olvadáspont: 165 °C,
 • Max. üzemi hőmérséklet: 77 °C,
 • Nyomás és átfolyási értékek: max 100PSI (kb 7bar) 1.135- l/h,
 • Gyártó: Loc-Line,
 • Cikkszám (rendelési más néven katalógus szám): 161518

Felhasználási terület:

3/4" gömbcsatlakozású zárócsap kedvelt szábályozó és elzáró, mivel a kiépített csőrendszer tetszőleges pontjára beépíthető az induló elem és a végponti fúvókák közé. 

Tipp: A csőközi gömbcsatlakozású zárócsap népszerűségét tovább fokozza, hogy a külső és belső menetes társai csak amerikai (NPT) szabványú menettel készülnek, ezért az európai BSPT csőmenethez szakszerűen csak így csatlakoztatható elzáró.

További alkatrészekbőlcsövekből ,szórófejekből, záró csapokból, menetes csatlakozókból, fittingekből és ezek készleteiből is rendkívül széles a választék áruházunkban. Nézzen szét további termékeink közt is!

Egyedi igényre külön rendelésre, de csak nagyobb kiszerelési egységben fekete és szürke színben is rendelhető!

Loc-Line® Fleximodul csőrendszer általános felhasználási területei és bemutatása videó elérése

Loc-Line® Fleximodul csőrendszer általános felhasználási területei és bemutatása

Nem csak Loc-Line termékek szerepelnek a bevásárlólistáján? Látogasson el az imbusz.hu - Prémium Szerszám Webáruházba és a   3/4 gömbcsatlakozású zárócsap - Loc-Line - 161518 terméket szintén megtalálja kínálatunkban!
Méretek
Méret 3/4" (19 mm belső csőkeresztmetszet)
Hosszúsága 71 mm
Szerszám anyaga
Anyaga acetál copolimer,

Rendeljen Loc-Line csőrendszert összeszereléssel együtt vagy akár telepítve a gépen, munkaállomáson és spóroljon időt és munkaerőt. Részletekért érdeklődjön.

Üdvözlöm!

Kérem válasszon!

A locline.hu oldalon csak Loc-Line termékeket talál. Ha más szerszám is szerepel a bevásárlólistáján látogasson át az imbusz.hu oldalra és adja le egyben rendelését vagy igényét!

Köszönjük.

Mást is szeretnék. Irány az imbusz.hu!

A gombra nyomva 90 napig nem jelenik meg újra az üzenet!

Loc-Line® modulos csőrendszer webáruház - locline.hu Copyright © 2013 - 2024 KI A SZABADBA KFT. Minden jog fenntartva.