Loc-Line® hűtő-kenő csőrendszerek, modulos csőrendszerek, szegmenscsövek, vákuumcsövek - locline.hu
        "Az eredeti modulos csőrendszer" Webáruház
Ügyfélszolgálat
Loc-Line tanácsadás
munkanapokon
8-16 óráig: 


Telefon:

06-20-3528484 
vagy
írjon nekünk!
Mivel foglalkozunk?
Loc-Line® fleximodulos csőrendszerek, hűtő-kenő csövek, flexibilis hűtőfolyadék csőrendszer, szegmenscsövek, modulos csőrendszerek, minimálkenő berendezések, vákuumcső rendszerek és kiegészítők forgalmazása budapesti raktárról Magyarország egész területére kedvezményes szállítással! Igény esetén szállítunk az Európai Unió további országaiba is!

3/4 NPT külsőmenetes gömbcsatlakozó 3/4 rendszerhez - Loc-Line - 161505

3/4 NPT külsőmenetes gömbcsatlakozó 3/4 rendszerhez - Loc-Line - 161505
3/4 NPT külsőmenetes gömbcsatlakozó 3/4 rendszerhez - Loc-Line - 161505 3/4 NPT külsőmenetes gömbcsatlakozó 3/4 rendszerhez - Loc-Line - 161505 3/4 NPT külsőmenetes gömbcsatlakozó 3/4 rendszerhez - Loc-Line - 161505 3/4 NPT külsőmenetes gömbcsatlakozó 3/4 rendszerhez - Loc-Line - 161505
Kategóriák: 3/4" Loc-Line rendszer3/4" menetes csatlakozók
Gyártó: Loc-Line®
Cikkszám: 161505
Rövid leírás: Menet méret és típus: 3/4" NPT (D=Ø25,8-26,6mm), TPI: 3/4-14, Csőkeresztmetszet: belső Ø19,5mm, Forma: csatlakozó, Anyaga: acetál copolimer, Csőhossz: 41mm, Max. üzemi hőmérséklet: 77°C, Nyomás értékek:10-20 PSI (kb 0.7-1.3bar)
Készlet információ: Központi raktárról 1 - 3 nap
Fogyasztói ár: 826Ft
Nettó ár: 650Ft
Db: - +     - VAGY -   Kívángság listára
Összehasonlítás
Tegyen még 50 000Ft+Áfa értékben terméket a kosarába és jogosult lesz az ingyenes szállításra!

3/4" NPT külsőmenetes gömbcsatlakozó 3/4" rendszerhez (60°-os szögű kúpos menet TPI:3/4-14) - Loc-Line - 161505

A 3/4" NPT (National Pipe Thread or Taper) külső menetű gömbcsatlakozó a 3/4" Loc-Line rendszer alap menetes csatlakozója. A 60°-os szögű kúpos menet önmagát tömíti, de teflonszalag tovább segítheti a tömítettségét. Az NPT menet főleg Amerikában használt menettípus. Ne tévesszen meg senkit az 3/4" megjelölés (ami valójában 19,05 mm) mert ez nem a menet mérete. Az 3/4" NPT külső menet mérhető átmérője a csatlakozó menetének elején kb.: 25,8mm, a hatszög kulcscsatlakozás tövénél mérve kb.:26,6mm. A belső menet mérete: kb.: 23mm (arra az esetre, ha nem álna rendelkezésre még 3/4"-os Loc-Line elem, csak a kiépítési hely furat/menet mérhető). További fontos a menet azonosítását megkönnyítő adat (ha az ellenőrzéshez rendelkezésre áll egy menetfésű) az a menetszám. A 3/4” NPT menetszáma 14, azaz 1” (col vagy inch) hosszúságú menet 14 menetet tartalmaz. Jelölése: TPI (Thread per inch). A Loc-Line menetes csatlakozói jobbmenetesek. Az 3/4"-os gömbcsatlakozó 9/8" méretű (kb.28,5mm) villáskulccsal oldható/meghúzható, de tökéletes megoldás az állítható villáskulcs vagy legrosszabb esetben egy megfeleő méretű csőfogó is. Alkalmazása a nagy folyadék/kenőanyag vagy levegő áramlást igénylő gépek, berendezések hűtési/kenési vagy lefúvatási feladatára használt csőrendszer induló csatlakozója. A gömbcsatlakozók fontos induló elemei a Loc-Line rendszereknek hiszen ezek segítik a csőcsatlakozást, hogy ezt a kíváló flexibilitású rendszert tudjuk használni. A Loc-Line rendszerének különleges gömbszoknya kialakítása az, mely lehetővé teszi, hogy kézzel állítható tetszőlegesen a cső és fúvóka pozíció, így az irány beállítható tetszés szerint. Ennek a különleges és a Loc-Line által elsőként kifejlesztett gömbszoknya rendszernek köszönhető a termék további számtalan előnye, melyek a teljesség igénye nélkül a következők:

 • A hajlítások nem csökkentik a cső belső keresztmetszetét, így állandó a folyadék/gáz áramlási ellenállása és nem okoz anyagfáradást, csőrendszer törést, szemben a hagyományos rézcsövekhez képest.
 • A Loc-Line csőrendszer alaptermékei acetal copolimerből készülnek, melyek elektromosan szigetelnek, így használatuk ideális szikraforgácsoló gépekhez.
 • A fúvóka vagy csőrendszer pozícionálása egyszerűen és visszarúgózás nélkül megvalósítható akár kézzel igazítva és megmarad a kívánt helyzetben, így például a gép vibrációja nem okozza az elemek elmozdulását.
 • A 3/4 rendszert alacsony nyomásra fejlesztették (10-20 PSI = kb. 0,7-1,3 bar) mely függ a cső hosszától, a hajlítások szögétől, a különböző fúvókák/szórófejek és egyéb kiegészítők fajtájától/jellegétől és a szállított anyag konzisztenciájától is. Ez ettől eltérő főleg magasabb nyomásértékek használatához helyi körülmények közötti tesztelés ajánlott!
 • Az elemek anyaga és kialakítása olyan, hogy nem sérti meg a dolgozó kezét, így használata megfelelően betartott üzemi körülmények között biztonságos!

A Loc-Line acetál copolimerből készült elemei az alábbi jellemző anyagok szállítására ajánlott: aceton, alkoholok, etanol, benzin, lakkbenzin, olajok, zsírok, kenőanyagok, nátriumhidroxid, közönséges mosó vegyszerek, víz és levegő maximum 77 °C hőmérsékletig.

A Loc-Line acetál copolimerből készült elemei nem használhatók: savak, ammónium hidroxid, erős lúgok, Hypochlorit ion oldat, Nátriumhypochlorite továbbítására, szállítására. Ezek némelyikére a saválló rendszer elemei nyújthatnak megoldást!

További elterjedt szerszámnevek: 3/4"-os külső menetes gömbcsatlakozó, 3/4-es külső menetű csatlakozó, 25,8-26,6mm NPT menetes csatlakozó, 3/4" kúpos menetes csatlakozó, 3/4 NPT gömbcsatlakozó, 3/4" NPT Connector.

A termék jellemzői és tulajdonságai:

 • Méret: 3/4" NPT (menet átmérő kb: 25,8mm-26,6mm) TPI:3/4-14,
 • Forma: külsőmenetes (km.) gömbcsatlakozó,
 • Anyaga: acetál copolimer,
 • Hossz: 41mm,
 • Oldáshoz/megfeszítéshez használható kulcs mérete: 9/8" (28,5 mm)
 • Olvadáspont: 165 °C,
 • Max. üzemi hőmérséklet: 77 °C,
 • Nyomás és átfolyási értékek: 10-20 PSI (kb 0,7-1,3bar), 5180l/h,
 • Gyártó: Loc-Line,
 • Cikkszám (rendelési más néven katalógus szám): 161505.

Felhasználási terület:

3/4" NPT belső menetbe csatlakoztatható 3/4" NPT külső menetű gömbcsatlakozó, mely biztosítja az amerikai ANSI szabványos menetcsatlakozásoknál a tömítettséget és a Loc-Line elemek csatlakoztathatóságát a gömbvéghez. Így lesz tökéletes választás a nagy hűtőfolyadék/kenőanyag-áramlást igénylő folyamatok, gépek és megmunkálási folyamatelemek hűtésére/kenésére, továbbá közepes és könnyű forgácsanyagok pontos lefúvatására használt csőrendszer induló elemeként. A 3/4-es rendszert előszerettel használják az élelmiszeriparban és sütőiparban is pépes anyagok szállítására (pl: sütikrém, lekvár, tészta stb.)

Tipp: a 3/4" NPT menetű gömbcsatlakozó nem azonos a 3/4" BSPT menettel, de összeerőltethető ezért, ha nem biztos benne, hogy milyen az induló belső menet típusa, inkább rendeljen a 3/4" BSPT csatlakozóból is! A Loc-Line 3/4" NPT gömbcsatlakozó legtöbbször narancssárga színű és a gömb tövében jelzi, hogy BSPT vagy NPT menetes!

További alkatrészekből, szórófejekből, záró csapokból, menetes csatlakozókból, fittingekből és ezek készleteiből is rendkívül széles a választék áruházunkban. Nézzen szét további termékeink közt is!

Egyedi igényre külön rendelésre, de csak nagyobb kiszerelési egységben fekete és szürke színben is rendelhető!

A kép illusztráció! A szerszám kinézete a valóságban kis mértékben eltér!

Loc-Line® Fleximodul csőrendszer általános felhasználási területei és bemutatása videó elérése

Loc-Line® Fleximodul csőrendszer általános felhasználási területei és bemutatása

Nem csak Loc-Line termékek szerepelnek a bevásárlólistáján? Látogasson el az imbusz.hu - Prémium Szerszám Webáruházba és a   3/4 NPT külsőmenetes gömbcsatlakozó 3/4 rendszerhez - Loc-Line - 161505 terméket szintén megtalálja kínálatunkban!
Méretek
Méret 3/4" (kb.19,5 mm belső csőkeresztmetszet)
Hosszúsága 41 mm
Szerszám anyaga
Anyaga acetál copolimer

Rendeljen Loc-Line csőrendszert összeszereléssel együtt vagy akár telepítve a gépen, munkaállomáson és spóroljon időt és munkaerőt. Részletekért érdeklődjön.

Ezt a terméket az alábbi készletek is tartalmazzák

Üdvözlöm!

Kérem válasszon!

A locline.hu oldalon csak Loc-Line termékeket talál. Ha más szerszám is szerepel a bevásárlólistáján látogasson át az imbusz.hu oldalra és adja le egyben rendelését vagy igényét!

Köszönjük.

Mást is szeretnék. Irány az imbusz.hu!

A gombra nyomva 90 napig nem jelenik meg újra az üzenet!

Loc-Line® modulos csőrendszer webáruház - locline.hu Copyright © 2013 - 2024 KI A SZABADBA KFT. Minden jog fenntartva.