Tisztelt Ügyfeleink! 2024.04.02-04.05-ig a telefonos ügyfélszolgálat, a szállítás és áruátvétel szünetelni fog! Kérjük rendeléseiket ennek megfelelően ütemezzék. Köszönjük megértésüket és türelmüket.
Loc-Line® hűtő-kenő csőrendszerek, modulos csőrendszerek, szegmenscsövek, vákuumcsövek - locline.hu
        "Az eredeti modulos csőrendszer" Webáruház
Ügyfélszolgálat
Loc-Line tanácsadás
munkanapokon
8-16 óráig: 






Telefon:

06-20-3528484 
vagy
írjon nekünk!
Mivel foglalkozunk?
Loc-Line® fleximodulos csőrendszerek, hűtő-kenő csövek, flexibilis hűtőfolyadék csőrendszer, szegmenscsövek, modulos csőrendszerek, minimálkenő berendezések, vákuumcső rendszerek és kiegészítők forgalmazása budapesti raktárról Magyarország egész területére kedvezményes szállítással! Igény esetén szállítunk az Európai Unió további országaiba is!

CT/XR/ProStream magasnyomású szórófej/fúvóka beállító szerszám - Loc-Line - 172000

CT/XR/ProStream magasnyomású szórófej/fúvóka beállító szerszám - Loc-Line - 172000
CT/XR/ProStream magasnyomású szórófej/fúvóka beállító szerszám - Loc-Line - 172000 CT/XR/ProStream magasnyomású szórófej/fúvóka beállító szerszám - Loc-Line - 172000 CT/XR/ProStream magasnyomású szórófej/fúvóka beállító szerszám - Loc-Line - 172000 CT/XR/ProStream magasnyomású szórófej/fúvóka beállító szerszám - Loc-Line - 172000 CT/XR/ProStream magasnyomású szórófej/fúvóka beállító szerszám - Loc-Line - 172000 CT/XR/ProStream magasnyomású szórófej/fúvóka beállító szerszám - Loc-Line - 172000
Kategóriák: 1/4" Loc-Line rendszerProStream fúvókák, szórófejekMagasnyomású HPT fúvókák
Gyártó: Loc-Line®
Cikkszám: 172000
Rövid leírás: A magasnyomású rozsdamentes acélhegyű ProStream és HPT XR és CT stílusú fúvókák biztonságos beállításához használható egyszerű műanyag finomállító szerszám.
Készlet információ: Központi raktárról 1 - 3 nap
Fogyasztói ár: 1 734Ft
Nettó ár: 1 365Ft
Db: - +     - VAGY -   Kívángság listára
Összehasonlítás
Tegyen még 50 000Ft+Áfa értékben terméket a kosarába és jogosult lesz az ingyenes szállításra!

CT/XR/ProStream magasnyomású rozsdamentes acél végú szórófej/fúvóka beállító szerszám - Loc-Line - 172000

A Loc-Line rendszereket használók körében egyre népszerűbb magasnyomású rozsdamentes acél szórófej véggel rendelkező fúvókáit legyen az a ProStream vagy a HPT CT és XR fúvóka rendszer a pontos és biztonságos finombeállítást megkönnyítő szerszámmal is érdemes kiegészíteni. Ez az egyszerű mindkét végén furattal ellátott acetal copolimer műanyag szerszám megkönnyíti a beszerelt fúvóka beállítását. A kisebbik furat az 1.6-2.2-3mm-es acélhegyű fúvókákhoz, míg a nagyobbik furat a 4.1mm-es szórófejvéghez használható. A furatolt végét húzza az acél fúvókavégre és csavarja/forgassa a kívánt pozícióba, majd vegye le róla. Biztonságos beállítást tesz lehetővé, így sem a szerszám, sem a fúvóka sem a dolgozó keze nem szenved sérülést, ha betartja az egyéb munkavédelmi előírásokat is. A könnyű és olcsó szerszám hosszú távon védi használójának és szerszámainak egészségét.

Nem csak Loc-Line termékek szerepelnek a bevásárlólistáján? Látogasson el az imbusz.hu - Prémium Szerszám Webáruházba és a   CT/XR/ProStream magasnyomású szórófej/fúvóka beállító szerszám - Loc-Line - 172000 terméket szintén megtalálja kínálatunkban!

Rendeljen Loc-Line csőrendszert összeszereléssel együtt vagy akár telepítve a gépen, munkaállomáson és spóroljon időt és munkaerőt. Részletekért érdeklődjön.

Üdvözlöm!

Kérem válasszon!

A locline.hu oldalon csak Loc-Line termékeket talál. Ha más szerszám is szerepel a bevásárlólistáján látogasson át az imbusz.hu oldalra és adja le egyben rendelését vagy igényét!

Köszönjük.

Mást is szeretnék. Irány az imbusz.hu!

A gombra nyomva 90 napig nem jelenik meg újra az üzenet!

Loc-Line® modulos csőrendszer webáruház - locline.hu Copyright © 2013 - 2024 KI A SZABADBA KFT. Minden jog fenntartva.