Ügyfélszolgálat
Loc-Line tanácsadás
munkanapokon
8-16 óráig: 


Telefon:

06-20-3528484 
vagy
írjon nekünk!
Mivel foglalkozunk?
Loc-Line® fleximodulos csőrendszerek, hűtő-kenő csövek, flexibilis hűtőfolyadék csőrendszer, szegmenscsövek, modulos csőrendszerek, minimálkenő berendezések, vákuumcső rendszerek és kiegészítők forgalmazása budapesti raktárról Magyarország egész területére kedvezményes szállítással! Igény esetén szállítunk Szlovákiába, Romániába, Horvátországba, Szlovéniába és Ausztriába is!

Vákuum Loc-Line rendszer - 2,5" Loc-Line csőrendszer

Vákuum Loc-Line rendszer - 2,5" Loc-Line csőrendszer

Ipari porszívó rendszerekhez kifejlesztett, üzem közben szabad kezet nem igénylő csőrendszer, mellyel könnyedén elszívhatja a szennyeződést, forgácsanyagot és keletkező gázokat is!

 

A Loc-Line egyedülálló vákuum rendszere és használata

A Loc-Line vákuumcső rendszer bemutató videó elérése

HOPPÁ!!! Úgy tűnik a böngészője nem támogatja, hogy azt mutassuk meg Önnek, amit szeretnénk! Sebaj. Érje el közvetlen és töltse le itt Loc-Line katalógusunkat és a szükséges információkat PDF fájlként.

Közvetlenül a porszívó vákuumcsövéhez csatlakoztatható
FIGYELEM!
A Loc-Line® Vákuum rendszere acetal copolymerből készült, mely anyag nem tűzálló. Kérjük tartsa be a a hőmérsékleti határokat és kerülje a nyílt láng használatát az üzemi felhasználás során.
A vákuum rendszer valamennyi eleme beszerezhető fekete színű antisztatikus anyagból is. Igény esetén kérjen részletes tájékoztatót!
Közvetlenül a porszívó házához csatlakoztatható
VIDD AZ ELSZÍVÓT AZ ELSZÍVÁS HELYÉHEZ!

Az oldal tartalmának megtekintése vagy letöltése .pdf dokumentumként.

Loc-Line® hűtő-kenő csőrendszerek, modulos csőrendszerek, szegmenscsövek, vákuumcsövek - locline.hu © 2019