Loc-Line® hűtő-kenő csőrendszerek, modulos csőrendszerek, szegmenscsövek, vákuumcsövek - locline.hu
        "Az eredeti modulos csőrendszer" Webáruház
Ügyfélszolgálat
Loc-Line tanácsadás
munkanapokon
8-16 óráig: 






Telefon:

06-20-3528484 
vagy
írjon nekünk!
Mivel foglalkozunk?
Loc-Line® fleximodulos csőrendszerek, hűtő-kenő csövek, flexibilis hűtőfolyadék csőrendszer, szegmenscsövek, modulos csőrendszerek, minimálkenő berendezések, vákuumcső rendszerek és kiegészítők forgalmazása budapesti raktárról Magyarország egész területére kedvezményes szállítással! Igény esetén szállítunk az Európai Unió további országaiba is!

d=82mm vákuumcső adapter PVC csövekhez 2,5" rendszerhez - Loc-Line - 81206

d=82mm vákuumcső adapter PVC csövekhez 2,5" rendszerhez - Loc-Line - 81206
d=82mm vákuumcső adapter PVC csövekhez 2,5" rendszerhez - Loc-Line - 81206 d=82mm vákuumcső adapter PVC csövekhez 2,5" rendszerhez - Loc-Line - 81206 d=82mm vákuumcső adapter PVC csövekhez 2,5" rendszerhez - Loc-Line - 81206 d=82mm vákuumcső adapter PVC csövekhez 2,5" rendszerhez - Loc-Line - 81206 d=82mm vákuumcső adapter PVC csövekhez 2,5" rendszerhez - Loc-Line - 81206
Kategória: Loc-Line vákuum rendszer - 2,5"
Gyártó: Loc-Line®
Cikkszám: 81206
Rövid leírás: Méretek: átmérő belső d= 82mm, külső D=88mm, Hossz L=45mm, Cikkszám: 81206, Anyaga: PVC, Gyártó: Loc-Line
Készlet információ: Központi raktárról 1 - 3 nap
Fogyasztói ár: 3 308Ft
Nettó ár: 2 605Ft
Db: - +     - VAGY -   Kívángság listára
Összehasonlítás
Tegyen még 60 000Ft+Áfa értékben terméket a kosarába és jogosult lesz az ingyenes szállításra!

Ø82 mm belső csatlakozási átmérőjű 45 mm hosszú kör alakú PVC vákuumcső / elszívó cső adapter flexibilisen állítható vákuumcső rendszerhez - Loc-Line - 81206

A Loc-Line vákumcső rendszer csövének csatlakoztatása más szabványos légtechnikai és elszívó csövekhez az adapterek valamelyikével lehetséges. A 82 mm-es PVC csőadapter elsősorban PVC elszívócsövekhez csatlakoztathatóságot segíti. Ragasztásos eljárással a fix kiépítésű PVC csőhálozat végéhez rögzíthetjük az adaptert és ebbe pattintható bele a flexibilis beállíthatóságot biztosító Loc-Line vákumcsöve. (Videó elérése a Loc-Line vákuumcső rendszerről)

Az elszívás (lefúvás) szabályozhatósága végett közvetlen az adapterbe is, de a Loc-Line vákumcső szakaszának tetszőleges pontjára (a fej és adapter közé) beépíthetünk elzáró/szabályozó szelepet is. Extrém rövid fix kiépítés esetén az adapterbe közvetlenül is bele csatlakoztatható a kör, a négyszögletes vagy a kúpos-ovális vákuumfej is.

Az adapterbe a 80-82mm külső átmérőjű PVC csövet csatlakoztathatjuk, de ha a kiépítés úgy szerencsésebb, hogy az adapter külső palástját használná, akkor a 88 mm-es külső átmérővel akár a 90 mm-es PVC csövek tokos oldalába is betolható, vagy felduzzasztva megfelelő méretre a csövet az adapter külső palástjára is húzható/ragasztható. A PVC cső adapter gyártói ajánlás szerint a 3" (inch/col) belső átmérőjű vékony falú PVC (polivinil-klorid) csövekhez készül. Acélcsöves kiépítésnél ajánlott a 75/76-mm-es acélcsövekhez készített adaptert használni. Ha viszont kisebb pl. 63mm-es elszívó csőrendszerhez csatlakozna, akkor használja az ipari porszívó csatlakozót vagy a szerelőfüles ipari porszívócső csatlakozót.

További elterjedt szerszámnevek: PVC adapter vákuum rendszerhez, PVC cső adapter elszívó rendszerhez, 80-as PVC elszívócső csatlakozó Loc-Line rendszerhez, kör PVC vákuumcső adapter, PVC elszívó csatlakozó vákuumcsőhöz, 82mm-es PVC csatlakozó elszívócsőhöz, PVC adapter vákuumos elszíváshoz, Loc-Line PVC adapter elszívócsőhöz, flexibilis merev páraelszívó csőadapter PVC, műanyag kerek elszívóadapter, PVC ipari elszívőcső adapter, mérges gáz elszívócső adapter, elszívócső adapter mérgező gázokhoz, Loc-Line 3″ Thin Wall PVC DWV (Drain-Waste-Vent) Sch. 30 Adapter.

A termék jellemzői és tulajdonságai:

  • Méret: 82x45mm (külső 88x45),
  • Forma: adapter,
  • Csőkeresztmetszet: d=82 mm, D=Ø88 mm,
  • Anyaga: polivinil-klorid (PVC),
  • Csőhossz: 45mm,
  • Gyártó: Loc-Line,
  • Cikkszám (rendelési más néven katalógus szám): 81206

Tipp: A linkre kattintva megtekintheti a Loc-Line vákuumcső rendszert bemutató rövid videót: https://youtu.be/JKHCE0uYZfQ?t=35

A kép illusztráció! A szerszám kinézete a valóságban kis mértékben eltérhet!

Nem csak Loc-Line termékek szerepelnek a bevásárlólistáján? Látogasson el az imbusz.hu - Prémium Szerszám Webáruházba és a   d=82mm vákuumcső adapter PVC csövekhez 2,5" rendszerhez - Loc-Line - 81206 terméket szintén megtalálja kínálatunkban!
Méretek
Méret d=82mm, külső átmérő D=88mm
Hosszúsága 45 mm
Szerszám anyaga
Anyaga PVC

Rendeljen Loc-Line csőrendszert összeszereléssel együtt vagy akár telepítve a gépen, munkaállomáson és spóroljon időt és munkaerőt. Részletekért érdeklődjön.

Üdvözlöm!

Kérem válasszon!

A locline.hu oldalon csak Loc-Line termékeket talál. Ha más szerszám is szerepel a bevásárlólistáján látogasson át az imbusz.hu oldalra és adja le egyben rendelését vagy igényét!

Köszönjük.

Mást is szeretnék. Irány az imbusz.hu!

A gombra nyomva 90 napig nem jelenik meg újra az üzenet!

Loc-Line® modulos csőrendszer webáruház - locline.hu Copyright © 2013 - 2024 KI A SZABADBA KFT. Minden jog fenntartva.