Tisztelt Ügyfeleink! 2024.04.02-04.05-ig a telefonos ügyfélszolgálat, a szállítás és áruátvétel szünetelni fog! Kérjük rendeléseiket ennek megfelelően ütemezzék. Köszönjük megértésüket és türelmüket.
Loc-Line® hűtő-kenő csőrendszerek, modulos csőrendszerek, szegmenscsövek, vákuumcsövek - locline.hu
        "Az eredeti modulos csőrendszer" Webáruház
Ügyfélszolgálat
Loc-Line tanácsadás
munkanapokon
8-16 óráig: 






Telefon:

06-20-3528484 
vagy
írjon nekünk!
Mivel foglalkozunk?
Loc-Line® fleximodulos csőrendszerek, hűtő-kenő csövek, flexibilis hűtőfolyadék csőrendszer, szegmenscsövek, modulos csőrendszerek, minimálkenő berendezések, vákuumcső rendszerek és kiegészítők forgalmazása budapesti raktárról Magyarország egész területére kedvezményes szállítással! Igény esetén szállítunk az Európai Unió további országaiba is!

D=58mm ipari porszívó csatlakozó - Loc-Line - 81210

D=58mm ipari porszívó csatlakozó - Loc-Line - 81210
D=58mm ipari porszívó csatlakozó - Loc-Line - 81210 D=58mm ipari porszívó csatlakozó - Loc-Line - 81210 D=58mm ipari porszívó csatlakozó - Loc-Line - 81210 D=58mm ipari porszívó csatlakozó - Loc-Line - 81210 D=58mm ipari porszívó csatlakozó - Loc-Line - 81210 D=58mm ipari porszívó csatlakozó - Loc-Line - 81210 D=58mm ipari porszívó csatlakozó - Loc-Line - 81210
Kategória: Loc-Line vákuum rendszer - 2,5"
Gyártó: Loc-Line®
Cikkszám: 81210
Rövid leírás: Méretek: csatlakozási átmérő külső D=58mm, belső d=53mm, legnagyobb külső átm. D=79mm, Hossz L=48mm, Cikkszám: 81210, Anyaga: acetal-copolimer, Gyártó: Loc-Line
Készlet információ: Központi raktárról 1 - 3 nap
Fogyasztói ár: 3 308Ft
Nettó ár: 2 605Ft
Db: - +     - VAGY -   Kívángság listára
Összehasonlítás
Tegyen még 50 000Ft+Áfa értékben terméket a kosarába és jogosult lesz az ingyenes szállításra!

Ø58 mm átmérőjű kúpos külső csatlakozású kör alakú 48 mm hosszú közvetlenül ipari porszívóhoz csatlakoztatható adapter flexibilisen állítható vákuumcső/elszívócső rendszerhez - Loc-Line - 81210

Egyszerű alap por és forgácsanyag elszívó rendszer kiépítésének egyik legjobb módja, ha ipari porszívóját csatlakoztatja a Loc-Line vákuum rendszeréhez. A Loc-Line vákuumcső rendszer csövének csatlakoztatása ipari porszívókhoz 2 féle módon lehetséges. Az egyik a porszívócső csatlakoztatásával a másik az itt említett közvetlen csatlakoztatás az ipari porszívóhoz. (Videó elérése a Loc-Line vákuumcső rendszerről)

Az ipari porszívó adaptert közvetlenül az ipari porszívó oldalán elhelyezett porszívócső csatlakozó nyílásába helyezhetjük bele. Az adapter kúposan tömít és elmozdulás/elfordulás ellen is így biztosít. Az adapterbe csatlakoztathat egy vagy több vákuumcső szakaszt és a megfelelő kiegészítők (zárószelep, kör, kúpos-ovális és négyszögletes fej) segítségével költséghatékony mobil elszívó rendszert nyerhet. Ezt a könnyen szállítható és szinte bárhova telepíthető elszívó rendszert használhatja por és forgácsanyagok elszívásához, de ha olyan porszívóra csatlakozik mely nedves üzemben is használható, akkor párát vagy vizes-nedves dolgokat is elszippanthat a munkaterület közeléből. Az adapteren keresztül csatlakoztatott csöveket tetszőlegesen beállíthatja és további kézi erőt vagy pozícionálást nem igényel, helyzetét megtartva segít tisztán tartani a területet. Remekül használható pl.: építkezéseken kész festő munkák utáni furások alkalmával a fal tisztaságának megóvása céljából vagy mobil vágó/daraboló gépek mellé helyezve forgácsanyagok elszívásához. Természetesen más felhasználási mód is lehetséges.

Az 58 mm-es külső csatlakozású adapterhez nem csak a külső oldalról (ahogy a gyártó ajánlja), hanem belső oldalról is csatlakoztathat elszívást, ha önnek az megfelelőbb. A belső közepes átmérő 53 mm.

Az adapter külső palástja 58 mm-es melyre közvetlenül is rögzíthet ilyen belső átmérőjű gégecsövet, egyéb gumicsövet bilinccsel vagy fix kiépítésű acél, KPE vagy PVC csőrendszert is. Így ez is egy sokoldalú és széles körben használható adapter típus. Amennyiben nagyobb átmérőjű elszívó rendszerhez kell csatlakozzon, választhatja a PVC csövekhez ajánlott adaptert vagy az acélcsövekhez csatlakoztatható adaptert is, amiből ráadásul antisztatikus kivitelű is rendelkezésre áll. Ha viszont olyan fix telepítésű, de könnyen oldható rendszerben gondolkodik, ahol szintén ipari porszívó csatlakoztatási lehetőséget keres, akkor az ideális megoldás az ipari porszívócsőhöz csatlakoztatható adapter.

További elterjedt szerszámnevek: porszívó adapter vákuum rendszerhez, ipari porszívó adapter elszívó rendszerhez, 58 mm-es elszívócső csatlakozó Loc-Line rendszerhez, 53 mm-es elszívócső csatlakozó adapter, ipari porszívó elszívó csatlakozó vákuumcsőhöz, porszívó csatlakozó elszívócsőhöz, porszívó adapter vákuumos elszíváshoz, Loc-Line porszívó adapter elszívócsőhöz, flexibilis merev páraelszívó csőadapter ipari porszívóhoz, műanyag kerek elszívóadapter porszívóhoz, ipari elszívőcső adapter porszívóhoz, mérges gáz elszívócső adapter, elszívócső adapter mérgező gázokhoz, Loc-Line Shop Vacuum Canister Adapter.

A termék jellemzői és tulajdonságai:

  • Méret: 58/53x48 mm,
  • Forma: adapter,
  • Csőkeresztmetszet: belső: d=53mm, külső D=58 mm, Dmax=Ø79 mm,
  • Anyaga: acetal copolimer,
  • Csőhossz: 48mm (33+15mm), 
  • Olvadáspont: 165 °C,
  • Max. üzemi hőmérséklet: 77 °C,
  • Gyártó: Loc-Line,
  • Cikkszám (rendelési más néven katalógus szám): 81210

Felhasználási terület: A csatlakozó adapter segítségével elszívó rendszert építhet ki például körfűrészek, szalagfűrészek, rezgővágó gépek és egyéb forgácsoló, fa, fém és műanyag megmunkáló gépek környezetében, de remekül használható építési por és törmelékek elszívására is.

Tipp: A linkre kattintva megtekintheti a Loc-Line vákuumcső rendszert bemutató rövid videót: https://youtu.be/JKHCE0uYZfQ?t=35

A kép illusztráció! A szerszám kinézete a valóságban kis mértékben eltérhet!

Nem csak Loc-Line termékek szerepelnek a bevásárlólistáján? Látogasson el az imbusz.hu - Prémium Szerszám Webáruházba és a   D=58mm ipari porszívó csatlakozó - Loc-Line - 81210 terméket szintén megtalálja kínálatunkban!
Méretek
Méret csatlakozási átmérő D=58mm, belső d=53mm, legnagyobb átmérő D=79mm
Hosszúsága 45 mm
Szerszám anyaga
Anyaga acetal-copolimer

Rendeljen Loc-Line csőrendszert összeszereléssel együtt vagy akár telepítve a gépen, munkaállomáson és spóroljon időt és munkaerőt. Részletekért érdeklődjön.

Üdvözlöm!

Kérem válasszon!

A locline.hu oldalon csak Loc-Line termékeket talál. Ha más szerszám is szerepel a bevásárlólistáján látogasson át az imbusz.hu oldalra és adja le egyben rendelését vagy igényét!

Köszönjük.

Mást is szeretnék. Irány az imbusz.hu!

A gombra nyomva 90 napig nem jelenik meg újra az üzenet!

Loc-Line® modulos csőrendszer webáruház - locline.hu Copyright © 2013 - 2024 KI A SZABADBA KFT. Minden jog fenntartva.