Loc-Line® hűtő-kenő csőrendszerek, modulos csőrendszerek, szegmenscsövek, vákuumcsövek - locline.hu
        "Az eredeti modulos csőrendszer" Webáruház
Ügyfélszolgálat
Loc-Line tanácsadás
munkanapokon
8-16 óráig: 


Telefon:

06-20-3528484 
vagy
írjon nekünk!
Mivel foglalkozunk?
Loc-Line® fleximodulos csőrendszerek, hűtő-kenő csövek, flexibilis hűtőfolyadék csőrendszer, szegmenscsövek, modulos csőrendszerek, minimálkenő berendezések, vákuumcső rendszerek és kiegészítők forgalmazása budapesti raktárról Magyarország egész területére kedvezményes szállítással! Igény esetén szállítunk az Európai Unió további országaiba is!

D=75mm antisztatikus vákuumcső adapter acélcsövekhez 2,5" rendszerhez - Loc-Line - 81307A

D=75mm antisztatikus vákuumcső adapter acélcsövekhez 2,5" rendszerhez - Loc-Line - 81307A
D=75mm antisztatikus vákuumcső adapter acélcsövekhez 2,5" rendszerhez - Loc-Line - 81307A D=75mm antisztatikus vákuumcső adapter acélcsövekhez 2,5" rendszerhez - Loc-Line - 81307A D=75mm antisztatikus vákuumcső adapter acélcsövekhez 2,5" rendszerhez - Loc-Line - 81307A D=75mm antisztatikus vákuumcső adapter acélcsövekhez 2,5" rendszerhez - Loc-Line - 81307A D=75mm antisztatikus vákuumcső adapter acélcsövekhez 2,5" rendszerhez - Loc-Line - 81307A
Kategória: Loc-Line vákuum rendszer - 2,5"
Gyártó: Loc-Line®
Cikkszám: 81307A
Rövid leírás: Méretek: csatlakozási átmérő külső D= 75mm, belső d=70mm legnagyobb külső átm. D=79mm, Hossz L=35mm, Cikkszám: 81207, Anyaga: antisztatikus acetal-copolimer, Gyártó: Loc-Line
Készlet információ: Központi raktárról 1 - 3 nap
Fogyasztói ár: 3,626Ft
Nettó ár: 2,855Ft
Db: - +     - VAGY -   Kívángság listára
Összehasonlítás
Tegyen még 50,000Ft+Áfa értékben terméket a kosarába és jogosult lesz az ingyenes szállításra!

Ø75 mm csatlakozási átmérőjű 35 mm hosszú kör alakú antisztatikus vákuumcső / elszívó cső adapter acél csövekhez flexibilisen állítható vákuumcső rendszerhez - Loc-Line - 81207

A Loc-Line vákumcső rendszer csövének csatlakoztatása más szabványos légtechnikai és elszívó csövekhez az adapterek valamelyikével lehetséges. Használjon antisztatikus csőadaptert és törekedjen ennek használatára olyan környezetben ahol ez követelmény vagy előírás. A 75 mm-es antisztatikus acélcső adapter elsősorban az acél 75/76mm-es elszívócsövekhez csatlakoztathatóságot segíti. A fix kiépítésű acél csőhálozat végéhez csavarozással vagy szegecskötéssel (esetleg ragasztással is) rögzíthetjük az adaptert és ebbe pattintható bele a flexibilis beállíthatóságot biztosító Loc-Line antisztatikus vákumcsöve. (Videó elérése a Loc-Line vákuumcső rendszerről)

Az elszívás (vagy lefúvás) szabályozhatósága végett közvetlen az adapterbe is, de az antisztatikus Loc-Line vákumcső szakaszának tetszőleges pontjára (a fej és adapter közé) beépíthetünk antisztatikus elzáró/szabályozó szelepet is. Extrém rövid fix kiépítés esetén az antisztatikus adapterbe közvetlenül is bele csatlakoztatható az antisztatikus kör, a négyszögletes vagy a kúpos-ovális vákuumfej is.

Az adapterre a 75/76mm belső/külső átmérőjű vékonyfalú acéllemez csövet csatlakoztathatjuk, de ha a kiépítés úgy szerencsésebb, hogy az adapter belső oldalához csatlakozna valamivel, akkor annak közepes mérete 70mm. A külső palásthoz nem csak acél, hanem PVC csővel vagy más a kiépítés céljára megfelelő csővel is csatlakozhat. Például: a 75mm-es hagyományos tokos PVC lefolyócsőnek a tokos gumigyűrűs tömítéses végébe is betolható, de egyéb rugalmas gumi csövekhez is csatlakoztathatja bilinccsel. Az acélcső adapter gyártói ajánlás szerint a 3" (inch/col) belső átmérőjű vékony falú acél csövekhez készül (ld: képek között). Ragasztott kötéses PVC csöves kiépítéshez létezik PVC csőadapter is. Ha viszont kisebb pl. 63mm-es elszívó csőrendszerhez csatlakozna, akkor használja az ipari porszívó csatlakozót vagy a szerelőfüles ipari porszívócső csatlakozót. A Loc-Line vákuum rendszerében csak az acélcsöves adapterből létezik antisztatikus kivitel.

További elterjedt szerszámnevek: acélcső adapter antisztatikus vákuum rendszerhez, acél cső adapter antisztatikus elszívó rendszerhez, 76mm acél elszívócső csatlakozó Loc-Line antisztatikus rendszerhez, acél antisztatikus vákuumcső adapter, acél elszívó csatlakozó antisztatikus vákuumcsőhöz, 76mm-es acélcső csatlakozó antisztatikus elszívócsőhöz, acélcsöves adapter antisztatikus vákuumos elszíváshoz, Loc-Line acélcső adapter antisztatikus elszívócsőhöz, antisztatikus flexibilis merev páraelszívó csőadapter acélcsőhöz, műanyag kerek antisztatikus elszívóadapter acélcsövekhez, acél ipari antisztatikus elszívőcső adapter, mérges gáz elszívócső adapter, elszívócső adapter mérgező gázokhoz, Loc-Line Anti-Static 3″ Sheet Metal Duct Adapter.

A termék jellemzői és tulajdonságai:

  • Méret: 75x35 mm,
  • Forma: adapter,
  • Csőkeresztmetszet: D=75 mm, Dmax=Ø79 mm, belső: d=70mm
  • Anyaga: antisztatikus acetal copolimer,
  • Csőhossz: 45mm (20+15),
  • Olvadáspont: 165 °C,
  • Max. üzemi hőmérséklet: 77 °C,
  • Gyártó: Loc-Line,
  • Cikkszám (rendelési más néven katalógus szám): 81307A

Tipp: A D=75mm vákuumcső adapter acélcsövekhez normál (nem antisztatikus) kivitelben is rendelhető! A linkre kattintva megtekintheti a Loc-Line vákuumcső rendszert bemutató rövid videót: https://youtu.be/JKHCE0uYZfQ?t=35

A kép illusztráció! A szerszám kinézete a valóságban kis mértékben eltérhet!

Nem csak Loc-Line termékek szerepelnek a bevásárlólistáján? Látogasson el az imbusz.hu - Prémium Szerszám Webáruházba és a   D=75mm antisztatikus vákuumcső adapter acélcsövekhez 2,5" rendszerhez - Loc-Line - 81307A terméket szintén megtalálja kínálatunkban!
Méretek
Méret csatlakozási átmérő D=75mm, külső legnagyobb átmérő D=79mm
Hosszúsága 45 mm
Szerszám anyaga
Anyaga antisztatikus acetal-copolimer

Üdvözlöm!

Kérem válasszon!

A locline.hu oldalon csak Loc-Line termékeket talál. Ha más szerszám is szerepel a bevásárlólistáján látogasson át az imbusz.hu oldalra és adja le egyben rendelését vagy igényét!

Köszönjük.

Mást is szeretnék. Irány az imbusz.hu!

A gombra nyomva 90 napig nem jelenik meg újra az üzenet!

Loc-Line® modulos csőrendszer webáruház - locline.hu Copyright © 2013 - 2022 KI A SZABADBA KFT. Minden jog fenntartva.