Loc-Line® hűtő-kenő csőrendszerek, modulos csőrendszerek, szegmenscsövek, vákuumcsövek - locline.hu
        "Az eredeti modulos csőrendszer" Webáruház
Ügyfélszolgálat
Loc-Line tanácsadás
munkanapokon
8-16 óráig: 


Telefon:

06-20-3528484 
vagy
írjon nekünk!
Mivel foglalkozunk?
Loc-Line® fleximodulos csőrendszerek, hűtő-kenő csövek, flexibilis hűtőfolyadék csőrendszer, szegmenscsövek, modulos csőrendszerek, minimálkenő berendezések, vákuumcső rendszerek és kiegészítők forgalmazása budapesti raktárról Magyarország egész területére kedvezményes szállítással! Igény esetén szállítunk az Európai Unió további országaiba is!

3/4 védőlaptartó könyök - Loc-Line - 160531

3/4 védőlaptartó könyök - Loc-Line - 160531
3/4 védőlaptartó könyök - Loc-Line - 160531 3/4 védőlaptartó könyök - Loc-Line - 160531 3/4 védőlaptartó könyök - Loc-Line - 160531 3/4 védőlaptartó könyök - Loc-Line - 160531
Kategóriák: 3/4" Loc-Line rendszer3/4" adapterek, átalakítók, szerelvények, fittingekÁllvány, konzol és tartórendszer
Gyártó: Loc-Line®
Cikkszám: 160531
Rövid leírás: Méret: 3/4", Csőkeresztmetszet: belső Ø19mm, külső Ø31mm, Befogható védőlap vastagság: 2,5-5mm, Forma: védőlaptartó könyök, Anyaga: acetál copolimer, Csőhossz: 42x41mm, Max. üzemi hőm.: 77°C,
Készlet információ: Központi raktárról 1 - 3 nap
Fogyasztói ár: 2 604Ft
Nettó ár: 2 050Ft
Db: - +     - VAGY -   Kívángság listára
Összehasonlítás
Tegyen még 50 000Ft+Áfa értékben terméket a kosarába és jogosult lesz az ingyenes szállításra!

3/4 védőlaptartó könyök - Loc-Line - 160531

A Loc-Line rendszeréből felépíthető tartók és konzolok egyik leggyakrabban használt eleme az eredetileg védőlapok tartására kialakított védőlaptartó könyök. A 3/4-es Loc-Line rendszer elemeivel összepattintható 90 fokos könyökhöz a gyárilag hozzá csomagolt horganyzott menetes csavarjával és nagyalakú alátétszerű betéttel lehet hozzá rögzíteni a védőlapot, plexit, polikarbonátot és más 2,5-5 mm vastagságú síklemezt. 10mm-es (eredetileg 3/8”) furattal kell a felhasználandó lemezt ellátni és a védőlap tartóhoz rögzíteni. Az ideális táblavastagság 3-4mm.

A védőlaptartó könyök szorosan, de kézzel beállíthatóan felpattintható a 3/4-es Loc-Line elemekre és megbízhatóan megtartja a védőlapot. A véletlenszerű elmozdításokat jól tolerálja, külön szerszám nélkül újra beállítható a pozíció.

Mágnestalphoz csatlakoztatva mágnesezhető acél felületeken mobil pajzsokat is kialakíthat vele. Az ilyen megoldás előnye, hogy bármikor le- és felszerelhető károsodás nélkül, illetve a takarításkor nincs útban, vagy pont a pajzsokat lehet elszállítani, hogy külön el lehessen takarítani/fertőtleníteni.

Csavarral rögzíthető szegmenssel együtt használva fix kiépítésű védőfalakat is létrehozhat, de ha megfelelően pozícionálja az elemeket, akkor az így megépített pajzs is könnyen levehető, illetve dőlésszöge állítható. A gömbcsatlakozásnak köszönhetően síkeltéréseket is könnyen korrigálhat. Csőelemekkel, könyökkel tovább variálható a helyzet és még nagyobb eltéréseket is kiküszöbölhet.

Az így felépített tartókkal (a teljesség igénye nélkül) készíthet pl: egészségvédelmi elválasztó plexi/polikarbonát falat (a koronavírusnak köszönhetően ez egyre fontosabb) pénztárakhoz, kiszolgálóablakokhoz, bárpultokhoz, recepcióra, munkaállomások közé, íróasztalokhoz, munkapultra, információs pultokhoz, kiszolgáló pontokra, átadó ablakhoz, stb. Reklámtáblát, megállító és veszélyt jelző táblát is kihelyezhet. Mozgáskorlátozottak számára táblagép és könyv tartót is készíthet. Engedje szabadjára a fantáziáját és alkosson kedve szerinti tartórendszert.

Narancssárga és fekete színben is elérhető! Szürke színben rendelésre nagyobb egységekben rendelhető.

Nem csak Loc-Line termékek szerepelnek a bevásárlólistáján? Látogasson el az imbusz.hu - Prémium Szerszám Webáruházba és a   3/4 védőlaptartó könyök - Loc-Line - 160531 terméket szintén megtalálja kínálatunkban!

Rendeljen Loc-Line csőrendszert összeszereléssel együtt vagy akár telepítve a gépen, munkaállomáson és spóroljon időt és munkaerőt. Részletekért érdeklődjön.

Üdvözlöm!

Kérem válasszon!

A locline.hu oldalon csak Loc-Line termékeket talál. Ha más szerszám is szerepel a bevásárlólistáján látogasson át az imbusz.hu oldalra és adja le egyben rendelését vagy igényét!

Köszönjük.

Mást is szeretnék. Irány az imbusz.hu!

A gombra nyomva 90 napig nem jelenik meg újra az üzenet!

Loc-Line® modulos csőrendszer webáruház - locline.hu Copyright © 2013 - 2024 KI A SZABADBA KFT. Minden jog fenntartva.